REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Vergil Chițac, întâlnire cu locuitorii din Palazu Mare, pentru suspendarea PUZ-ului

Vergil Chițac, întâlnire cu locuitorii din Palazu Mare, pentru suspendarea PUZ-ului

Virgil STOIAN 12 iulie 2023 | 00:00 1782

O partte din locuitoriii din  Palazu Mare s-au întâlnit marți, 11 iulie, cu primarul municipiului Constanța, Vergil Chitac. Cetățenii cartierului Palazu Mare au strâns semnături și au depus o petiție la Primărie în data de 22.06.2023 pentru suspendare PUZ și oprirea construcțiilor abuzive și ilegale de blocuri între case. Pe lângă primarul Vergil Chițac, la întâlnire au participat și viceprimarul Ionuț Rusu dar și arhitectul șef Dan Petre Leu.

Vergil Chitac, intalnire cu locuitorii din Palazu Mare, pentru suspendarea PUZ-ului


Consilierii locali USR au venit în întâmpinarea cetățenilor, astfel că au depus în data de 23.06.2023 o Hotărâre de Consiliu pentru suspendarea PUZ-ului.

Vergil Chitac, intalnire cu locuitorii din Palazu Mare, pentru suspendarea PUZ-ului

În data de 07.07.2023 a avut loc o întâlnire de grup, în fața blocurilor care urmează să se ridice, acțiune la care au fost invitați atât primarul cât și viceprimarului municipiului Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mesaj pentru Dnul Busola de mai jos. Om inainte de a fi Primar. Daca in sfarsit avem si noi un Primar atunci de ar fi nevoie ca oameni sa faca sesizari (blocuri intre case). La fel s-a intamplat si in cartierul de case intre strada Baba Novac si Stefanita Voda. Aceeasi minciuna. Au chemat oameni la vot si au facut cum au vrut, blicuri intre case. Ei au fost acolo doar de imagine, blocurile vor aparea intre case in viitorul apripiat. Serios, inca va mai lasa-ti pacaliti de clasa politica din Romania?! Asa popor asa alesi.
0
0
In sfarsit avem si noi un Primar. Dupa neputinciosul USR Nea Goe - da, baiatul cu palaria , dupa porcul Mihaiesi, dupa clovnul penal si puscarias Mazare si inspaimantatul Fagadau. Dupa toti improprietaritii astia, am reusit si noi a 7a zi si al 12lea ceas sa avem un Primar. Zic sa il injuram, sa il ponegrim si pe urma sa ne plangem de mila ca nu avem Primar. Cum obisnuim noi sa facem. Ne impuscam mereu in picior, apoi ne miram ca doare.
0
6
Mos teaca despre dezastrul pe care il provoci in oras nu zici nimic? Cine mai crede basmele mosului oameni buni. Totul este praf in ochi, mos teaca vrea inca un mandat. Asa ca nu bagati in seama toate aberatiile pe care le debiteza.
8
2
un ratat de primar, a distrus orasul nostru, sa stea dracu acasa cu baba lui si nepotii in caz k are , un debusolat si spagagiu, arata mai distrus orasu k alea din uktaina,..hmm
10
3

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166