REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.6° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
30.6° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Vergil Chițac: Primăria Constanța va asigura spații de desfacere pentru producătorii locali

Vergil Chițac: Primăria Constanța va asigura spații de desfacere pentru producătorii locali

Replica API 7 noiembrie 2020 | 00:00 3676

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a făcut o serie de precizări cu privire la măsurile ce urmează a intra în vigoare de luni, 9 noiembrie. Potrivit acestuia, Primăria Municipiului Constanța va putea asigura spații de desfacere pentru producătorii locali.

”Dragii mei, trăim vremuri grele, în care omenirea e încercată de această gravă pandemie așa cum nu ne-am fi imaginat. Referitor la Hotărârea de Guvern ce va intra în vigoare de luni și la modul în care înțeleg să mă raportez la efectele acesteia asupra activității din piețele din Constanța, vreau să fac următoarele precizări:

Am purtat o discuție cu domnul prim-ministru Ludovic Orban și am făcut o analiză succintă cu privire la consecințele pe care le are această decizie asupra producătorilor români care își desfac marfa în piețe ce vor fi închise. Astfel, am ajuns la concluzia că Primăria Municipiului Constanța va putea asigura spații de desfacere pentru producătorii locali în locuri cu un bun vad comercial. În acest sens, vom aplica una dintre următoarele două măsuri:

- vom constitui piețe în exteriorul acelora care se închid;

- acolo unde nu vom putea organiza piețele în exterior, vom direcționa producătorii către locurile rămase libere în piețele care nu se închid.

Precizez că sunt foarte interesat ca locuitorii Constanței să consume produse românești de calitate și la fel de interesat ca producătorii autohtoni să beneficieze de toate condițiile pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, chiar și în aceste vremuri mai degrabă tulburi decât prospere. Îi asigur de tot sprijinul meu și le doresc să treacă cu bine peste această perioadă.

P.S. Aș vrea să subliniez cuvântul ”producători”. A nu se confunda cu samsarii de fructe și legume!”, a precizat Vergil Chițac.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce facem cu magazinele de carne, peste, lactate? Ca eu nu vreau sa iau chimicale de la malluri!
1
1
ca daca se dorea se gaseau solutii rapide sa facem piete civilizate.la noi s-au facut wc-uri de 50 mii euro bucata,nu se gasesc bani pentru scopuri pozitive.
2
0
Ce natie spurcata taiav-as dejtele cu care ati scris majoritatea comentariilor, looseri nascuti din laba.
1
1
Te-ai consultat cu orban, adica esti primar si independenta autoritatilor locale nu iti este cunoscuta ! Mai usor cu incompetenta pe scari....
3
0
Daca tot le inchideti, demolati-le si faceti altele corespunzatoare. Sau macar sa le mai spalati. Apropos, complex comercial si piata mai infecta ca cel din Tomis 2, pe unde ti-e sila sa calci, ca se lipesc talpile, nu vede DSP-ul, administratia pietelor, primaria ?
5
0
Iarna nu tii legumele si fructele in vanzare la temperaturi sub 4 grade deoarece ingheata, se distruge marfa. Pe vanzatori ii tii si pe ei in frig 8 ore? Dar aia cu carnea si branzeturile unde ii bagi? Acum temperaturile sunt ridicate dar ce se intampla peste 2 saptamani? Din ciclul Orban viseaza umed, Chitac se executa idiot.
5
1
Poate gasim si fructe si legume din Constanta.Sa ni le dea prefermecatul de bani care adistrus livezile de caisi,piersici,visini,ciresi,viile etc.Poate vedem construite adevarate piete agroalimentare.Sa fie locatii construite definitiv pentru o piata romaneasca la preturi rezonabile,sa nu fie mai mari preturile decat in hipermarketuri ca dati faliment.Romanii sunt saraci. Marfa si pret accesibil de la producator. De multi ani trebuia taiata macaroana hipermarketurilor.
4
0
A lucrat la Directia Servicii Publice diaree infectioasa ce esti, informeazate boule mai bine. Cu stima Ion
1
1
In curtile scolilor se pot amenaja piete volante. Toti copiii invata de acasa. Trebuie respectata curatenia
2
1
Cand a fost C. Dragomir la primarie cretinule? Nu dezinforma pui de securist si tu si el.
3
2
Fivar Cristinelul Dragomir sa va fie asta sa autosupendat din functie iar legea functionarilor public il indreptateste sa isi reia activitatea, numai latrati aiurea si numai aruncati cu pietre in Chitac putea sa se puna chitac si in cap si in limba ca nu avea ce face trebuie sa ii redea functia
5
1
Bai replica de ce nu scrieti ca domnul Chitac ii pune pe Horia Constantinescu si CRISTINEL DRAGOMIR in functii ? Daca facea Fagadau asa ceva vedeam 10 articole deja, ce presa obiectiva !
12
5
ca de obicei porumbeii cu gheare albe se vor reprofila rapid.la 10 ''producatori''daca e 1 in regula.La noi munca e pentru utilaje grele asa e mentalitatea.
12
1
acest securist pe nume chitac avea blenoragie sculament si COVID acum borfasii l au pus mare primar.sa ma cac pe el si cei care l-au pus cacat de primar
10
5
Se inchide si targul de pe varianta, de la Poiana?
3
0
fiinca ati fost idioti si m-ati votat,am sa pun tot pesedeii la furat ca sa va dea muie. Semnat, chitac prostul muist care v-a tras-o !!!
13
4
Bravo Amirale !
8
8

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212