REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
21.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Verifică cineva contractele pe care le are Daf Trans cu tot județul Constanța?!

Verifică cineva contractele pe care le are Daf Trans cu tot județul Constanța?!

Andreea VLAICU 16 august 2024 | 00:00 362

Daf Trans 2000 SRL este una dintre cele mai cunoscute firme din județul Constanța, fiind controlată de mangaliotul Florin Beu. Societatea, care este prezentă la foarte multe dintre licitațiile desfășurate de instituțiile statului, a mai adăugat un contract în palmaresul său. De curând, Primăria Ovidiu i-a atribuit contractul privind „Creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale nr. 2 «Poet Ovidiu»“, care are o valoare de peste 3 milioane de lei. Cum reușește Beu să se umple de contracte cu statul? Oare le verifică cineva? Cum câștigă toate licitațiile la care participă? Sunt întrebări cu multe necunoscute.

Verifica cineva contractele pe care le are Daf Trans cu tot judetul Constanta?!

Daf Trans 2000 SRL, firma controlată de mangaliotul Florin Beu, este cunoscută ca un cal breaz pentru contractele pe care le câștigă, pe bandă rulantă, cu primăriile din județ. Iată că de curând a mai prins un contract, de data aceasta cu Primăria Ovdiu.

 

Verifica cineva contractele pe care le are Daf Trans cu tot judetul Constanta?!Școala Gimnazială nr. 2 „Poet Ovidiu“

Este vorba despre execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale nr. 2 «Poet Ovidiu»“. Pentru serviciile prestate, firma lui Beu va încasa 3.178.952,95 de lei.

În ce constă contractul

Obiectivul general al proiectului vizează realizarea lucrărilor de reabilitare energetică moderată a clădirii publice cu destinația de „Școală Gimnazială”, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Renovarea va conduce la o reducere cu 30% a necesarului de energie primară. Obiectivele specifice ale proiectului sunt efectuarea lucrărilor de izolare termică a pereților exteriori, înlocuirea tâmplăriei exterioare neperformantă energetic, modernizarea instalațiilor electrice, modernizarea instalației de încălzire și a instalației de a.c.m., realizarea unor instalații de ventilare/climatizare, montarea unor sisteme solare pentru prepararea apei calde, montarea unor sisteme fotovoltaice pentru producerea energiei electrice astfel încât imobilul rezultat să îndeplinească toate cerințele normelor actuale cu privire la imobile de acest gen

Daf Trans 2000 SRL a avut mai mulți administratori, de-a lungul timpului

Daf Trans 2000 SRL a fost înfiinţată în anul 2000 de Florin Beu.. Ulterior, acesta a cesionat firma către soţia sa Daniela, însă conducea afacerea tot el, din spatele soției.

Verifica cineva contractele pe care le are Daf Trans cu tot judetul Constanta?!Daf Trans 2000 

În 2006, firma ajunge la Adrian-Cristian Cârcea, care rămâne asociat unic şi administrator până în august 2009, atunci când s-a retras din Daf Trans 2000 şi s-a alăturat unui grup infracţional specializat în furtul mărfurilor transportate cu TIR-uri.

Verifica cineva contractele pe care le are Daf Trans cu tot judetul Constanta?!contractele cu statul, de-a lungul ultimilor ani

După plecarea lui Cârcea, Daf Trans 2000 a ajuns în posesia unui necunoscut, Dumitru Ungureanu din satul Viroaga, care s-a retras în 2011, atunci când frâiele au fost preluate, din nou, de același Florin Beu. Dar nu singur, ci alături de anonimul Niculescu Valentin Petre, care a stat în firmă până în 2013, atunci când o altă anonimă s-a alăturat lui Beu, în speță Mihaela Macovei.

Verifica cineva contractele pe care le are Daf Trans cu tot judetul Constanta?!

În 2014, și aceasta din urmă și-a luat tălpășița din Daf Trans, Beu rămânând stăpân unic peste firmă. Și de atunci, până în prezent, a domnit singur, fără alte persoane care să-i perturbe afacerea cu statul. De atunci, vânzările și profitul au început, încet, dar sigur, să crească. Nici n-ar fi avut cum să nu aibă rezultate bune, dacă firma lui Beu se prezintă peste tot la licitații, iar pe multe dintre ele le și câștigă.

Verifica cineva contractele pe care le are Daf Trans cu tot judetul Constanta?!situația finanicară

Daf Trans 2000 SRL a avut, anul trecut, vânzări de aproape 90 milioane de lei

Daf Trans 2000 SRL este o firmă înființată în anul 2002, cu obiectul de activitate „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. În anul 2023 firma a înregistrat o cifră de afaceri de 87.406.651 de lei, profit de 1,6 milioane de lei și datorii de aproape 71 de milioane de lei. Profitul a fost obținut grație contractelor cu primării, precum cea de la Topraisar, Ovidiu, Chirnogeni, Târgușor, Mircea Vodă, Cogealac sau a contractelor cu Spitalul Județean Constanța, ori cu CFR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe care îi are ???...Le da țepi la greu...
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016