REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Versatilitatea ghetelor de damă în orice garderobă

Versatilitatea ghetelor de damă în orice garderobă

Andreea CONDURACHE 21 noiembrie 2023 | 13:30 581

Acum că toamna este în plină floare, este un moment potrivit să vă creați ținute care mai de care mai sofisticate. Indiferent că mergeți la birou, sau poate ieșiți în oraș cu persoana iubită, meritați să arătați senzațional. De aceea, în rândurile următoare vrem să ne adresăm doamnelor, cu promisiunea că vă vom oferi sfaturi folositoare pentru outfiturile de sezon. Dar pentru a avea un outfit complet, aveți nevoie și de încălțăminte damă pe măsură, așa că, în articolul de azi vă vom vorbi despre ghetele de toamnă. Haideți să vedeți cum le puteți asorta cu diferite articole vestimentare.

Versatilitatea ghetelor de dama in orice garderobafoto cu rol ilustrativ

Ghetele sunt printre cele mai versatile tipuri de încălțăminte. Fiind confecționate din materiale sustenabile și anume pielea sau pielea întoarsă, ele dispun de modele simple și elegante. De aceea pot fi considerate ca parte din gama de pantofi casual dama. Pentru a alege ghetele potrivite, mai întâi de toate trebuie să aflați și că ele dispun de diverse înălțimi. Pe piața fashion din zilele noastre veți găsi ghete până la glezne, peste glezne, până la gambe, până la genunchi și peste genunchi. Fiecare model în parte se va potrivi unei anumite ținute, deci stați fără griji, căci vă vom îndruma și pe această cale. Înainte mai avem un lucru de menționat: ghetele dispun și de diverse tipuri de tălpi. În funcție de stilul personal de îmbrăcăminte sau ocazia pentru care vă asortați, puteți alege dintre pantofii casual damă cu talpă plată, obișnuită, cu toc sau cu platformă. Aveți o mulțime de posibilități, de aici și versatilitatea menționată mai devreme. Iar acum, continuăm cu sfaturile promise și începem enumerarea ținutelor pe care le puteți forma cu ajutorul ghetelor.

  • Top 5 ținute cu ghete de toamnă

Ghetele din gama de pantofi casual damă sunt atât de ușor de asortat încât o să vă doriți să le purtați numai pe ele. Datorită modelului simplu și culorilor vaste, acestea se potrivesc atât ținutelor casual, cât și celor elegante, de oraș sau sexy. Vă puteți îmbrăca oricum doriți. Cel mai important este ca picioarele dumneavoastră să fie mereu protejate de frig sau ploaie, într-un pantof confortabil și călduros. De aceea vrem să trecem prin fiecare tip de ghete de toamnă despre care vă vorbeam, pentru a vă convinge de utilitatea lor.

  • Cu ghetele până la glezne puteți forma outfituri casual imediat. Având o înălțime redusă, ele vă vor proteja doar labele picioarelor de frig, de aceea vă recomandăm să le purtați cu blugi. Alegeți o pereche de jeans mulați sau largi, în funcție de preferințe, asortați cu o cămașă sau un pulover în nuanțe de sezon, și veți vedea cum ținuta dumneavoastră va prinde personalitate. De asemenea, nu ezitați să vă îmbrăcați și cu geaca tip puffer sau sherpa preferată, pentru un plus de stil.
  • Ghetele peste glezne, pe de altă parte, se vor potrivi de minune cu o rochie lungă din tricot. Dacă vă numărați printre doamnele care doresc să-și scoată în evidență toate trăsăturile, cu o astfel de ținută veți reuși garantat. Rochiile din tricot se vor mula frumos pe trupul dumneavoastră, lăsând în urmă o senzație de eleganță aparte. Această eleganță poate fi scoasă în evidență și mai mult dacă alegeți să asortați outfitul cu o geacă de piele. Cu siguranță veți întoarce toate privirile.
  • Ghetele până la gambe vă vor avantaja picioarele suple. Pentru a obține toate laudele, vă recomandăm să le purtați alături de fusta de blugi sau piele preferată și un top elegant. Iar pentru o ținută completă cu care veți da dovadă de rafinament, puneți și un trenci pe deasupra.
  • Dacă până acum v-am vorbit despre ținute de zi cu zi, e momentul să trecem și la cele mai feminine. De aceea, vă spunem că alături de ghetele până la genunchi puteți asorta o fustă sau o rochie mini de sezon. Acest tip de pantofi casual damă se vor potrivi de minune ieșirilor în oraș cu persoana iubită sau prietenele, activități care se întâmplă mereu cu ocazia unor ocazii speciale. Și dacă ocazia este specială, meritați și dumneavoastră să aveți un outfit pe măsură. Așa că, după ce alegeți rochia preferată, asortați și un palton lung de piele sau stofă pe deasupra, pentru un impact garantat.
  • Și nu în ultimul rând, mai sunt și ghetele peste genunchi pe listă. Fiind atât de înalte, ele pot fi ceva mai complicat de încălțat, însă oferă o imagine de ansamblu senzațională. Pe acestea vă recomandăm să le purtați cu o cămașă sau un pulover oversized, alături de trenciul sau paltonul favorit. O astfel de ținută va face furori, deci cea mai indicată ocazie în care să o purtați este date-ul cu partenerul. Iar dacă vă folosiți și de accesorii rafinate cum ar fi poșetele, bijuteriile și parfumul, cu siguranță îl veți impresiona pe deplin.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Acum că ați aflat cât de versatile sunt ghetele, motiv pentru care fac parte din gama de incaltaminte dama casual, cu siguranță vă simțiți încrezătoare să creați super ținute, nu-i așa? Indiferent de ocazie, o astfel de încălțăminte vă va oferi un confort sporit și o imagine fabuloasă. Veți fi admirată de toate persoanele dragi, negreșit. Pe această cale, vă dorim happy shopping și spor la asortat!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510