REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Veste tragică pentru fanii emisiunii „Așii Amanetului”! Fiul lui Rick Harrison a murit la doar 39 de ani

Veste tragică pentru fanii emisiunii „Așii Amanetului”! Fiul lui Rick Harrison a murit la doar 39 de ani

A.F. 22 ianuarie 2024 | 00:00 820

Veste tragică pentru fanii emisiunii PAWN Stars - Așii Amanetului! Fiul lui Rick Harrison, Adam, a murit, la vârsta de numai 39 de ani! Anunțul a fost făcut chiar de către un reprezentat al show-ului, care a spus că decesul ar fi survenit în urma unei supradoze.

Veste tragica pentru fanii emisiunii „Asii Amanetului”! Fiul lui Rick Harrison a murit la doar 39 de aniAdam și Rick Harrison, foto: Instagram

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că familia a fost informată în cursul zilei de vineri că Adam ar fi murit, în urma unei supradoze. Circumstanțele exacte ale morții nu au fost încă făcute publice iar Poliția din Las Vegas Metro deja a început o anchetă, pentru a putea afla cu exactitate ce a dus la decesul lui Adam.

Adam era unul dintre copii lui Rick Harrison, starul emisiunii „Așii Amanetului”, de pe History Chanel, îndrăgită de nenumărați români. Rick îl mai are pe Corey (în vârstă de 40 de ani), pe care mulți dintre noi îl vom recunoaște din emisiune, cât și pe Jake, alături de a doua sa soție.

Adam Harrison ar fi murit în urma unei supradoze

Cei care urmăresc emisiunea de pe History Chanel cu siguranță îl recunosc pe Corey, dar și pe Jake, ambii apărând în cadrul show-ului „Așii amanetului”. Cu toate acestea, Adam a decis că nu dorește să apară în fața luminii reflectoarelor, în ciuda faptului că lucra alături de familia sa la faimosul amanet din Las Vegas, Nevada.

Adam Harrison era o fire foarte privată, așa că doar foarte puține detalii despre viața sa personală sunt cunoscute publicului. „Așii Amanetului” a debutat pe micile ecrane în anul 2009, urmărind poveștile care aveau loc la casa de amanet din Las Vegas, deținută de către familia Harrison.

De-a lungul anilor, absolut orice fel de obiect a trecut pe ușa amanetului, adus de către oameni care încercau să câștige câțiva bani în plus. De la obiecte de artă, autografe, diferite jucării, bijuterii, benzi desenate, haine, chiar și mașini, faimosul amanet din Las Vegas a cumpărat și a vândut cam tot ce se putea vinde, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016