REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Vestea momentului în showbiz: o actriță îndrăgită a născut

Vestea momentului în showbiz: o actriță îndrăgită a născut

Valentina CAMARA 14 februarie 2023 | 00:00 428

Vestea momentului în showbiz! O cunoscută actriță a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a patra oară și are toate motivele să radieze de fericire. Le-a dezvăluit fanilor că era însărcinată în luna septembrie a anului trecut.

Vestea momentului in showbiz: o actrita indragita a nascut

Motive de fericire pentru un cuplu îndrăgit din showbiz! Cei doi îndrăgostiți au devenit părinți pentru a patra oară. Familia lor a devenit completă odată cu venirea pe lume a bebelușului.

Blake Lively a născut

Blake Lively, în vârstă de 34 de ani, a născut! Actrița a dezvăluit că a devenit mamică din nou pe o rețea de socializare. Vedeta trăiește o poveste de iubire ca-n filme alături de partenerul ei, Ryan Reynolds.

Îndrăgita actriță este destul de activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante din viața ei cu persoanele care o urmăresc în mediul online. Cu toate astea, Blake Lively nu a postat momentan o fotografie cu bebelușul pe care l-a adus pe lume.

În urmă cu ceva timp, vedeta a publicat o imagine cu burtica de gravidă. Actrița și partenerul ei au împreună patru copii, Betty, în vârstă de 3 ani, James, de 8 ani, Inez, de 6 ani, iar acum au și un bebeluș.

Vedeta a postat pe Instagram o fotografie alături de soț și soacră, moment în care se pregătea pentru un eveniment, iar fanii au observat imediat că nu mai are burtica de gravidă.

Actrița a trecut prin momente grele

Toți fanii știu că Blake Lively a trecut prin clipe foarte grele în anul 2021, când tatăl ei a murit. Actorul Ernie Lively s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani, după o luptă cu mai multe complicații cardiace.

Iată că actrița are motive acum să radieze de fericire, mai ales pentru că familia pe care o are alături de bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea a devenit completă. Blake Lively nu numai că se bucură de reușite pe plan personal, dar are și succes, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303