REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
18.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Vești bune pentru fanii lui Robbie Williams, artistul va veni în România

Vești bune pentru fanii lui Robbie Williams, artistul va veni în România

Valentina CAMARA 19 decembrie 2022 | 00:00 333

Robbie Wiliams este unul dintre cei mai cunoscuți artiști internaționali din întreaga lume. Cântărețul a lansat zeci de melodii care au devenit hituri internaționale și au fost cântate cel puțin o singură dată de către toată lumea. De-a lungul carierei sale, artistul a câștigat simpatia și admirația a mii de oameni prin vocea și talentul său.

Fanii români care îi apreciază muzica lui Robbie Williams au primit un cadou de Crăciun mult mai devreme. Îndrăgitul artist internațional va veni în România în cadrul unui festival de muzică organizat în Piața Constituției din București. Celebrul cântăreț va face spectacol, așa cum și-a obișnuit fanii la fiecare concert al său. Acesta a mai fost în Capitală și în anul 2015, iar acum este unul dintre artiștii care vor face senzație pe data de 3 și 4 iunie anul viitor, la festivalul Summer in the City.

Pe lângă Robbie au mai fost anunțate și alte nume mari ale muzicii internaționale precum Sam Smith, Calum Scott, Abby Roberts, LP și mulți alții.

„Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând”, spun reprezentanții festivalului, potrivit unui comunicat de presă.

Cât costă un bilet la concertul artistului

Să îl vezi pe Robbie Williams în carne și oase și să ai ocazia să cânți melodii celebre alături de acesta este o ocazie foarte mare, iar prețul unui bilet este pe măsură. Organizatorii au transmis că  biletele pentru o singură zi de festival nu sunt disponibile, iar cei care vor să își vadă artiștii preferați sunt nevoiți să achiziționeze un bilet pe toată perioada evenimentului. Astfel, prețurile sunt următoarele:

Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Apoi prețurile vor crește de la 499 pana la 669 lei în ziua spectacolului. Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei până la 1.119 lei până în ziua spectacolului. VIP (cu loc în tribună): 1.679 lei- în Tribune – Doar 2.000 de locuri disponibile, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303