REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Vești bune pentru fanii 'Mad Max'!Se pregătește o nouă serie cu Tom Hardy în rolul principal

Vești bune pentru fanii 'Mad Max'!Se pregătește o nouă serie cu Tom Hardy în rolul principal

A.F. 4 mai 2024 | 00:00 273

Regizorul australian George Miller a anunţat miercuri, pentru Entertainment Weekly, că scrie o nouă aventură "Mad Max" pentru Tom Hardy, care are loc cu un an înainte de evenimentele povestite în "Fury Road", conform news.ro.

Vesti bune pentru fanii 'Mad Max'!Se pregateste o noua serie cu Tom Hardy in rolul principal

"Când pregăteam Mad Max: Fury Road, am scris ce s-a întâmplat cu Max în anul dinaintea întâlnirii cu el în (acel film)", a declarat George Miller. "Lucrăm la asta acum. Am scris-o ca o povestire scurtă şi acum avem şansa de a o transforma într-un scenariu".

Trecutul lui Mad Max este sugerat pe scurt la începutul filmului "Fury Road". Personajul este bântuit de amintiri şi fantome din trecutul său, inclusiv o fetiţă pe nume Glory. Acest personaj, care apare într-o carte de benzi desenate derivată din film, precum şi într-un joc video plasat în acest univers, ar putea fi în centrul acestui prequel.

George Miller nu a oferit niciun indiciu despre continuarea lui "Fury Road", care se numeşte "Mad Max: Wasteland". Acest film va fi probabil dificil de pus la punct, având în vedere că Tom Hardy şi Charlize Theron au avut mari dificultăţi în a lucra împreună.

Un prequel al filmului "Fury Road" intitulat "Furiosa", cu Anja Taylor-Joy în rolul principal, va fi proiectat la Festivalul de Film de la Cannes în 15 mai. Capturată de o hoardă de motociclişti condusă de războinicul Dementus, Furiosa încearcă să găsească drumul spre casă, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513