REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Vești bune pentru militari! Modificare legislativă adoptată

Vești bune pentru militari! Modificare legislativă adoptată

Replica API 4 iunie 2019 | 01:22 594

Tit-Liviu Brăiloiu

Pe baza și în scopul îndeplinirii prevederilor din Programul de guvernare al PSD, Capitolul referitor la Securitatea națională, domnul senator Tit-Liviu Brăiloiu, președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului, a inițiat și prezentat Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.223 din 24 iulie 2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările și completările ulterioare.

​Având în vedere constrângerile rezultate din statutele specifice, precum și riscurile inerente în îndeplinirea atribuțiilor și misiunilor care revin militarilor, polițiștilor și funcționarilor publici cu statut special din penitenciare, propunerea legislativă vizează asigurarea stabilității personalului din sistemul securității naționale, stimularea și consolidarea corpului de cadre, precum și asigurarea realizării carierei militare complete pentru aceste categorii profesionale. Una din prevederile cele mai importante vizează reglementarea unei problematici care a făcut obiectul dezbaterilor din ultimii ani, respectiv modalitatea concretă privind actualizarea cuantumului pensiilor militare de stat.

​După dezbateri succesive, în ședința din data de 3 iunie a.c., cu unanimitatea votului senatorilor prezenți, s-a hotărât adoptarea unui raport de admitere, cu amendamente, care a fost supus dezbaterii plenului Senatului în regim de urgență.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
brailoiu, acest pielea pulii, acest derbedeu, acesta secatura analfabeta face propuneri !!! Propun sa-mi linga cacatul ! Pentru ca e hot si neam de hoti ordinari !!!
3
0
Nimic mai corect, pentru cei ce au vazut teatre de razboi, nu pentru cei ce si-au tocit posteriorul prin birouri obscure inventand metode de ucidere in masa a timpului liber, pardon timpului de lucru.
4
1
N-am inteles, care-i vestea buna?
6
0
Fantele Tit Brailoiu este initiatorul ?
6
1
Daca cineva nu stie definitia omului , prost, ingalat, troglodit, sa se uite la karikatura asta pe care PSD-ul ni-l trimite in UE ca un mare patriHOT!
10
1
Iar l-ati scos pe prostul asta la inaintare?
12
4
Ce vrea sa mai spuna si derbedeul asta care ne arata dgetul; mijlociu pe sticla. Rusine golane, nu ai ce cauta in parlament.
11
4
Claxonel, unicul senator care foloseste degetul ca argument politic. Un golan banal si atat.
12
5
Un asa comentariu, denota ca cel ce a putut scrie asa ceva, nu este numai un las, ci un om care mai devreme sau mai tarziu o sa plateasca!
4
3
Ce mai vrea ,,pestele ,,asta ?
10
3
Badaranul cu nume de claxon.
14
5
Nu se intelege de ce se pierd alegeri. Probabil cand societatea va fi segmentata si violenta se va intelege ca acestea vor fi din cauza existentei a unei mari diferente sociale intre oameni care totusi muncesc. Prin tarile alea democrate de unde luam lumina cu lumanarea cum o fi?
6
6
Ai comentat ca un bou!
7
5
Vestea buna e daca le dadea DRACUL pardon CARDUL cu toate parastasele incluse.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510