REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Vești proaste pentru o categorie de pensionari: vor primi pensiile mai târziu

Vești proaste pentru o categorie de pensionari: vor primi pensiile mai târziu

Replica API 3 ianuarie 2020 | 03:22 620

În luna ianuarie, o parte dintre pensionari vor primi drepturile bănești mai târziu decât de obicei din cauza sărbătorilor de iarnă, informează Casa Națională de Pensii Publice. Astfel, pensionarii care încasează pensia prin intermediul Poștei o vor primi cel târziu până în data de 20.

Cei care primesc pensia prin cont bancar nu vor fi afectați, informează Antena 3.

În mod normal, cei care primesc pensia prin poștă intră în posesia banilor în perioada 1-15 ale lunii. Cei care nu se află la domiciliu în ziua livrării trebuie să meargă la ghişeele poştale, în termen de două zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si astia sint mai rai decit ceilalti !----nu mai avem speranre !----ei se preocupa de alegeri anticipate -----de ce au mai luat puterea ? ?
1
0
Iesi in strada, acolo te simti in largul tau, asta cred ca stii sa faci cel mai bine! Dar du-te singura, lasa-i pe ceilalti. Pe trotuar, mai exact... PSD nu mai e la guvernare, trezeste-te! Acum e epidemie de icter, nu mai da vina pe Nastase... Poate ca si Decebal e vinovat ca a cedat aurul lui Traian... Dar Gelu, Glad si Menumorut n-au nicio vina? Ia incearca tu, in intepciunea-ti fara margini, sa le gasesti una, o grea mostenire, care face dificila sarcina PNL in a guverna... O, sancta simplicitas!
4
2
s-o elimine pe mata avorton nenorocit
1
6
Mare atentie,astia incearca sa ne puna ceva in pensii!
2
0
antena 3 nu informeaza si dezinformeaza. asa se distribuie pensiile. nu vad schimbarea.
4
3
dragi romani nimic nu cade din cer Trebuie sa ne batem Degeaba borbim pe la colturi criticam ne plangem la vecini Trebuie greva si proteste importiva tuturor legilor care nu ne convin .S a dat legea puscariasilor n am zis nimic acum ne dau in cap .Se propune mai mult pt Puscarii si biserici iar spitalele minim Pensii nesimtite si salarii paduri disruse de pe vremea lui Nastasica astronomice pt toti acolitii politici cam toate astea facute de PSD Nu se vad se accepta si urmarile sunt dramatice asa ca ia iesim in strada mai des Vedeti in Franta au reusit sa mai corecteze
6
4
Pensionarii,adica cei ce au facut ce inca nu au reusit sa distruga cei de acum,trebuiesc eliminati fizic si cum nu se poate direct,se aplica sistemul stresului si umilirii la nivel de trai,ca moartea sa vina mai curand. Cinic si real,chiar daca toti uita ca vor imbarani la randul lor,insa fara sa fie respectati,eventual scuipati in boturi, pentru ca efectiv au trait o viata distrugand pe altii.Mi-e rusine de actualii ,,conducatori''. Mi-e sila pe bune inca de pe acum,cand vor fi batrani vor fi niste scarbosenii si mai mari.
9
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016