REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Viață curmată la doar 21 de ani. El este tânărul mort în accidentul de pe Aurel Vlaicu

Viață curmată la doar 21 de ani. El este tânărul mort în accidentul de pe Aurel Vlaicu

M.P., A.F. 28 octombrie 2023 | 00:00 6594

Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața noaptea trecută, în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța.

Viata curmata la doar 21 de ani. El este tanarul mort in accidentul de pe Aurel Vlaicutânărul mort în accidentul de pe bulevardul Aurel Vlaicu

Autoturismul condus de acesta a intrat în copac, iar impactul a fost atât de grav, încât șoferul a fost aruncat din mașină, iar autoturismul s-a făcut praf. 

Pe pagina tânărului de socializare au început să curgă mesaje de condoleanțe de la rude și prieteni.

Viata curmata la doar 21 de ani. El este tanarul mort in accidentul de pe Aurel Vlaicumașina în care se afla tânărul s-a făcut praf

„Copilul meu frumos, unde te ai grăbit să pleci!? Aveai toată viața înainte, puiule, de ce te a luat Dumnezeu? Ai crescut în ochii mei, îți împărțeai pachetul de școală cu mine, nu voiai să mănânci fără mine și acum... Acum nu mai ești. Voiam să vin să te văd ginere, nu în sicriu, copile! Ai fript inimile tuturor. Drum lin către îngeri, frumosule! Vei rămâne în inima mea pentru totdeauna, copilașul meu!“

„Sincere, condoleanțe!“

„Dumnezeu să-l ierte!“, sunt câteva dintre mesajele postate.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indraznetul asta mic a avut nevoie de invatatori - SI NU I-A AVUT. Acum are comentatori si plangatori. Sa va fie rusine.
1
1
Avea 180 km pe ora in oras, nu purta centura. A cautat-o
2
1
Odihneasca se in pace! Saracutul de el!
3
7
NU SFIDATI MOARTEA !!!! PRETUL ESTE ATAT DE MARE >>>>>>VIATA!!!!!!! Una e sa moei la 21 de ani , alta la 91 !!! Pacat!!!!
4
0
live fast, die young
2
1
noi tineri sintem vitoru tari
7
3
Si-a curmat zilele inainte sa omoare nevinovati si sa distruga si alte familii, sincer, imi pare rau pentru familia si apropiatii lui , dar...copilul asta era un real pericol pe sosele !
11
1
Sfideaza moartea , asta fac . Cine sufera , parinti . Nu inteleg ca viata este doar una si ca nu mai ai nici cand sa regreti . Ii vad in trafic , parca sunt turbati . Dumnezeu sa-l odihneasca .
10
0
la ce fata avea, nici nu putea avea alt sfarsit.
7
5
Bine că a mierlit o singur,nu a mai băgat și pe alții la morga.
18
0
Marian, sau pe ma-ta. Depinde cum privesti lucrurile. Si vezi ca ma-ta se scrie cu cratima. Ai mai invatat ceva, bv.
8
3
E ok....next!!!
7
3
Vali... Putea sa o omoare pe mata. Nesimtit ce esti. Asa sa patesca mata
1
18
Bravo doamna m****a p****l!! VA IUBESC SI VA ADOR K PE UN PUY DE KURCA CHIOR!! PAM-PAM
6
1
Bine că a scăpat lumea de un pericol pe sosea...toți care fac ca el la fel să pățească. Putea sa omoare o familie si el să scape..asa bine ca să dus...si-a facut-o singur cu mana lui...nu a vrut dzeu sa-l ia...el să dus singur...bravooo Nu este o pagubă chiar dacă este tânăr....
18
4
VINA ESTE A PARINTILOR ,CARE L AU EDUCAT ASA.NU EXISTA UN COPIL ,CARE ESTE EDUCAT SA PROCEDEZE ALTFEL.MULTI PARINTI PLEACA DUPA CAI VERZI PE PERETI(AFARA),LASA COPIII ORI LA BUNICI ORI PE LA VREO RUDA.CE EDUCATIE PRIMESTE? DUPA AIA SE DAU CU CAPUL DE PEREȚI. DAR ASTA DUPA FIGURA SE CUNOASTE CA E SCAPAT DE SUB CONTROL.
17
1
VINA ESTE A PARINTILOR ,CARE L AU EDUCAT ASA.NU EXISTA UN COPIL ,CARE ESTE EDUCAT SA PROCEDEZE ALTFEL.MULTI PARINTI PLEACA DUPA CAI VERZI PE PERETI(AFARA),LASA COPIII ORI LA BUNICI ORI PE LA VREO RUDA.CE EDUCATIE PRIMESTE? DUPA AIA SE DAU CU CAPUL DE PEREȚI.
13
1
Selecția naturală.
13
2
Cu cât va plătește ma ordinarilor jegul de Vasile Delicoti de îi luați interviu toată ziua? Si de ce nu lăsați comentariile deschise? Va e frica sa nu afle lumea ce mizerie de om este?
16
3
dupa cum arata, sigur avea pla mica.
11
11
Pacat de tineretea lui dar bine ca nu a omorat pe nimeni. 200km la ora pe bulevard?
18
6
Vina este imparita intre victima si un stat iresponsabil, care nu a luat niciun fel de masuri concrete pentru stoparea carnagiului de pe strazile din Romania. Camerele video montate pe strazi raman la stadiul de science fiction.
20
7
Ce p******a de articol.
6
8
Pai Dumnezeu l-a luat la el sa nu-i omoare pe alții. Uneori trebuie cernuta sita sus acolo, că se umple lumea de inconștienți.
29
2
Asta cu te-a luat Dumnezeu cand tu ai intrat in copac conducand haotic, este chiar p******a. Este trist ce s-a intamplat, dar vina este a mortului.
35
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166