REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
25.1° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Vica Blochina, propunere neașteptată de la un bărbat, pe Instagram: „Îți dau 20.000 de euro, dar rămâne între noi”

Vica Blochina, propunere neașteptată de la un bărbat, pe Instagram: „Îți dau 20.000 de euro, dar rămâne între noi”

A.F. 6 iunie 2023 | 00:00 1124

Vica Blochina a primit o propunere neașteptată de la un bărbat, pe Instagram. Vedeta a arătat public ce mesaj a primit de la acesta, dar și ce răspuns i-a dat, refuzându-i invitația.

Vica Blochina, propunere neasteptata de la un barbat, pe Instagram: „iti dau 20.000 de euro, dar ramane intre noi”Vica Blochina

Vica Blochina, care e originară din Lituania, e stabilită în România de aproximativ 30 de ani. A devenit cunoscută publicului larg după ce timp de 16 ani i-a fost amantă antrenorului Victor Pițurcă, alături de care are și un băiat, pe Edan.  

Se bucură de celebritate, de atenție, e invitată la diferite emisiuni și show-uri de televiziune, dar și asaltată cu mesaje de la fani pe rețelele de socializare. Recent, pe Instagram, Vica Blochina a arătat ce propunere neașteptată a primit de la un bărbat.

Mesajul primit de Vica Blochina: „Totul rămâne între noi. Îți dau toți banii înainte” „Eu sunt …Îmi pare bine! Te știu din vedere. Vreau să îți propun ceva, dar nu vreau să te superi. Vreau să fiu direct”, începe mesajul primit de Vica Blochina de curând.  

Și continuă: „Îți dau 20.000 de euro pentru o noapte. Totul rămâne între noi. Îți dau toți banii înainte. Cash sau transfer bancar. Și acum îți pot face transfer dacă vrei. Nu află nimeni nimic. Nu vreau să te superi, dar am zis să fiu direct. Totul rămâne între noi. Și acum îți pot face transfer dacă vrei. Nu trebuie să faci nimic până nu primești banii. În 5 minute ai banii în cont dacă vrei”.  

Vica Blochina a făcut public mesajul primit și a avut o reacție. „Uite unde era milionarul…și eu Mikonos, Mikonos”.

Vica Blochina, propunere neasteptata de la un barbat, pe Instagram: „iti dau 20.000 de euro, dar ramane intre noi”

Vica Blochina recunoaște că Victor Pițurcă e iubirea vieții ei

Vica Blochina, care s-a născut în Lituania, a ajuns în România înainte să împlinească 18 ani. A dansat la celebrul bar Melody din București, acolo unde l-a și cunoscut pe Victor Pițurcă. 16 ani de zile a durat povestea lor de iubire, chiar dacă acesta era și este în continuare căsătorit cu soția Maria, care i-a dăruit doi copii.  

Vedeta și Victor Pițurcă s-au despărțit când aceasta a rămas însărcinată, iar el nu a vrut să recunoască copilul. Un proces de paternitate i-a intentat Vica Blochina antrenorului care, în final, și-a recunoscut băiatul, pe Edan, care acum are 16 ani.  

„Este Victor Pițurcă iubirea vieții dumneavoastră?”, a întrebat-o Denise Rifai pe Vica Blochina aseară, în emisiunea de la Kanal D. „Este. A fost o poveste în așa fel de la Doamne Doamne, nu știu ce să zic, a fost una proastă în viață. El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața”, a spus ea.

Și a continuat: „De ce spun că a fost o alegere proastă? Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el, el m-a cunoscut drept cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, care era dorită de orice bărbat în momentul ăla.  

Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou și eu am râs de el, care veneau, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele că nu are sens.  

Eu am ales un bărbat, pentru care oamenii m-au judecat, un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat, dacă eram eu așa materialistă. Tu ce crezi că i-a spus acest om unui copil de 19 ani? Că eu m-am ales cu aceste bube pe cap și să rămân amantă următorii 16 ani de zile pentru acesta în România. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica Blihina se lauda ca si la ani astia pe care ii are poate sa castige 20.000 de euro cu cwru intro noapte,cred ca te-ai simtzit tare bine cand ai auzit propunerea care probabil te-a facut sa te simtzi mai tanara,inca buna de produs bani cu cwru nu ca o mashina veche dusa la REMAT altfel nu faceai publica propunerea asta indecenta draga Vica.
1
0
practic, ea a fost o p******a care s-a incurcat cu un barbat insurat. probabil era singura disponibila in seara aia, d-asta a si luat`o pitzi
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768