REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Vicepreședinta ACROPO își omoară timpul la „muncă“ cu postări obscene pe Facebook

Vicepreședinta ACROPO își omoară timpul la „muncă“ cu postări obscene pe Facebook

Andreea POPA 20 decembrie 2022 | 00:00 4404

Noul vicepreședinte ACROPO, tânăra maramureșeancă Felicia Ancuța Dunca, se plictisește atât de mult la jobul despre care nu are nici cea mai vagă idee cu ce se mănâncă, încât s-a apucat să facă tot felul de postări deocheate pe Facebook. ”ClitoriCloti”- scrie cu mânuța ei Ancuța într-o postare prin care redistribuie o cugetare de mare adâncime spirituală a Danei Budeanu. Pesedista maramureșeancă din Glod făcută de liberali subsecretar de stat câștigă la șefia instituției de stat din Constanța un salariu lunar de 14.560 lei, plus vouchere de vacanță de 1.450 lei, plus o indemnizație lunară de hrană de 367 lei.

Felicia Ancuța Dunca

Felicia Ancuța Dunca se plictisește teribil la ACROPO, acolo unde, teoretic, trebuie să supravegheze activitatea de explorare și extracție a zăcămintelor din Mare Neagră de către companii precum OMV Petrom, Romgaz sau Black Sea Oil & Gas.

Ancuța vorbește despre ”ClitoriCloti”

După ce și-a dat probabil seama că e destul de greu să coordoneze activitățile offshore ale României cu pregătirea sa de polițist local la Sectorul 2, Felicia din satul Glod a trecut la ce se pricepe. Și anume la postările pe Facebook, unde se dovedește extrem de activă în timpul programului.

Iar o postare de pe 9 noiembrie ne arată și la ce îi umblă mintea Ancuței din comuna Strâmtura în timp ce supraveghează operațiunile din Marea Neagră, vitale pentru România. ”ClitoriCloti”- visează vicepreședinta ACROPO, cu referire la Clotilde Armand, primărița din Sectorul 1 cu care Felicia Ancuța Dunca duce o vendetă personală, în numele ocrotitorului ei, fostul primar Daniel Tudorache, în prezent deputat penal al PSD.

”Numa’ amețitele stau pă salariu! Femeile adevărate își pun 30% comision!”, sună postarea Danei Budeanu redistribuită cu un mesaj deocheat de către șefa ACROPO. Discuția face referire la scandalul creat de dezvăluirile ANI, potrivit cărora Clotilde Armand ar fi încasat un spor de 25% pentru proiectele europene pe care le derulează Primăria Sectorului 1.

Salariu de 14.560 lei pe lună de la stat ca să posteze obscenități pe Facebook

Tribulațiile Ancuței sunt, însă, cel puțin ipocrite, din moment ce fermiera și vânzătoarea de haine numită șefă la ACROPO cu experiența de polițistă locală dovedește singură că este o ”femeie adevărată”, și nu o ”amețită” oarecare care stă doar pe salariul de bugetar.

Potrivit unui document publicat de ACROPO, vicepreședintele autorității de stat din Constanța încasează bani frumoși de la stat pentru a posta obscenități pe Facebook.

Astfel, ca subsecretar de stat, Felicia Ancuța Dunca are un salariu de 14.560 lei pe lună, la care se adaugă vouchere de vacanță de 1.450 lei, plus o indemnizație lunară de hrană de 367 lei.

Doar președintele ACROPO are un salariu mai mare, în calitate de demnitar, secretar de stat, respectiv 16.640 lei pe lună.

Revenind la munca titanică depusă de Ancuța la ACROPO stă și postarea de pe 12 decembrie, când se pozează stând la birou cu un telefon în mâini. ”Oricât de mult ai munci, ceilalți te văd doar când te uiți pe telefon”, constată, cu înțelepciune, tânăra din Glod.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dementei din politica își plătesc prostituatele cu banii noștri!
1
0
Aia despre care vorbesti nu sunt labagii ma ci sunt niste curvari lacomi si cum curvele trebuiesc platite politicieni folosesc metoda asta,ca sufera restul romanilor din cauza unor c***e si curvari asta nu ii intereseaza pe alesi natiuni,nu ia interesat niciodata.
2
0
Toți labagii din politica infiltreaza păsărici pe posturi călduțe în caz de stres sa se descarce repede !
4
1
În județul nostru scump și drag veneticii au avut întotdeauna mai multe drepturi și beneficii decât oamenii locului, dintotdeauna. Migrațiile din perioada comunistă continuă și astăzi la același nivel.
4
0
" Va rugam sa nu folositi injurii si cuvinte obscene " !!! Doar TAR.FELE pesediste au voie sa le floseasca ... si pe salarii de 15.000 lei pe luna , din bani publici !!!!
9
0
I-or fi su.pt amandoua cli.torisul Clotildei, de au ramas asa marcate pe viata ? ? ?
6
1
sunt curios,are sa se sesizeze cineva cum a ajuns fatuca pe postul respectiv? ne mai miram de ce ne iau altii bogatiile...
10
0
Nu romani care au votat sunt cei vinovati pentru ca ei nu au votat acelasi partid ci au incetcat si ci uni si cu alti dar de fiecare data cei ajunsi la putere si-au uitat programul de guvernare instant si sau apucat de furat de la stat mai mult decat cei pe care iau inlocuit,iar acum totzi hoti astia spun cu tupeu:"cine esti tu ma saracule,stii tu despre cine vorbesti ?"si tot fosti activisti de partid si securisti comunisti impreuna cu copiii lor si cei numiti de ei isi doresc ca pe viitor sa vina cat mai putini oameni la vot ca sa nu ii incurce"p****i"cu voturile lor ci vor sa voteze doar ei cu familiile lor,oameni de afaceri care au fost favorizati de ei si bineinteles speciali facuti de parlamentari speciali caci stiti cum spunea Basescu :"cine te-a facut pe tine general mai ?,ei asa le spun si parlamentari specialilor prin sefi astora:"cine v-a dat voua drepturi speciale mai putorilor ?".
8
0
de aceea treaba e buna in romania. cineva o iubeste.
7
0
Asta inseamna ca isi merita locul la caldurica si bine platit . Ca doar trebuie sa fie fierbinte mereu
12
0
Haideti sa nu uitam, ȚARA SUNTEM NOI!!!!
12
1
Intre boarfe este lasata mostenire. Coarda pe coarda se citeaza. Cine crede ca a ajuns asta subsecretar de stat datorita capacitatilor intelectuale se inseala. Are capacitate de a inghitii dubla fata de o vitanja..... dar e ok. Ne am cam obisnuit cu nulitati in fruntea institutiilor publice. Nu ne mai mira ca ne pleaca generatii dupa generatii. Se duc pt ca stiu ca aici ori o s**i si esti pe cai mari ori esti doar un salahor dupa ce ti ai rupt coatele pe bancile scolilor. Una peste alta Romania si ale ei minunatii
29
1
Ce față de pyzda p*****a are. Și mai e și ciutanca pe deasupra. Ce se înfig ele cu tupeu, mah! Un om normal ar avea o reținere la ce îl depășește.
26
1
E aflux mare de cordaciuni
24
1
NE MERITAM SOARTA!!! UN POPOR DE TRAMBALAI SI IDIOTI COCLITI SI FLAUSATI!!!
31
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436