REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Viceprimarul din Băneasa, TERORIZAT de către PRIMAR și consilierul acestuia

Viceprimarul din Băneasa, TERORIZAT de către PRIMAR și consilierul acestuia

Replica API 9 februarie 2021 | 08:39 4379

Localitatea Băneasa a devenit un adevărat câmp de bătălie în care victima se pare că este viceprimarul Elenor Blăgan. Acesta a fost, de-a lungul timpului, amenințat cu moartea, blocat în trafic, agresat iar cel mai recent mașina i-a fost vandalizată. Potrivit spuselor acestuia, vinovați de toate aceste fapte se fac Paul Coliș, primarul din Băneasa și Mirea Mareș, fostul viceprimar, actual consilier al primarului.

Potrivit declarațiilor lui Eleonor Blăgan conflictul ar fi început în anul 2018, de atunci acesta fiind supus amenințărilor și agresiunilor primarului Paul Coliș.

Viceprimarul și-a găsit luneta mașinii spartă

De data aceasta, Eleonor Blăgan și-a găsit luneta mașinii spartă. Totul s-a întâmplat în ziua de 4 februarie. Contactat de reporterii Replica de Constanţa, viceprimarul a declarat: "Bănuiesc cine ar fi putut să îmi vandalizeze maşina şi cred că ştiu şi cauza. În ultima perioadă am propus un proiect prin care organigrama primăriei Băneasa să fie curăţată de mai mulţi angajaţi care nu îşi justifică salariile. Lucrul acesta i-a deranjat pe primarul Paul Coliş şi pe Mirea Mareş, fostul viceprimar. Am primit şi scrisori pe sub uşă prin care am fost ameninţat cu moartea, că o să am soarta lui Ceauşescu şi alte prostii din astea".

Conflict la alegerile locale

Vă reamintim că și la alegerile locale din 26 septembrie 2020 a existat un conflict între cei doi, atunci primarul Paul Coliș amenințându-l pe Eleonor Blăgan și aruncând cu pietre în mașina acestuia, oamenii legii întocmind un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Percheziții la Paul Coliș și Mirea Mareș

În luna noiembrie 2020, autoritățile judiciare au efectuat o amplă acțiune în localitatea Băneasa din județul Constanța, acțiune ce a cuprins percheziții la domiciliile primarului Paul Coliș și viceprimarului Mareș Mirea, audieri de persoane și ridicarea de înscrisuri. Cei doi politicieni nu au fost reținuți, iar autoritățile judiciare nu au informat opinia publică despre fondul acuzațiilor.

Citește și RĂZBUNARE în stil MAFIOT la Băneasa: Viceprimarul s-a trezit cu maşina VANDALIZATĂ

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba Caline ce prost esti,cel mai prost educat primar din tara ,nu din judet si unul dintre cei mai hoti.
0
0
Blagan asta e pus doar pe plangeri si reclamatii poate intrt-o dimineata se trezeste si din greseala isi face singur o plangere penala .
1
1
Paul Colis are cea mai mare pula din tot judetul constanta.
4
1
Interlop colis
3
1
Paul Colis cel mai destept primar din tot judetul constanta
2
6

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620