REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Viceprimarul Florin Cocargeanu, plimbare la munte, pe banii primăriei

Viceprimarul Florin Cocargeanu, plimbare la munte, pe banii primăriei

Valentina CAMARA 3 ianuarie 2023 | 00:00 3690

Florin Cocargeanu, viceprimarul USR al Constanței, a fost plecat la Brașov, în interes de serviciu, pentru un training de antreprenoriat și dezvoltare de infrastructuri de tip Living Labs, training, care a durat 2 zile. Deplasarea i-a fost decontată de către Primăria Constanța, și a costat 1000 de lei.

Viceprimarul Constanței a participat timp de 2 zile la un training care a avut loc la Brașov pentru descoperirea, crearea și dezvoltarea de tip Living Labs dedicat actorilor din administrație, mediului academic și start-up-urilor. Pentru acest eveniment, Primăria Constanța s-a ”scuturat” de 1000 de lei, bani publici care i-au fost decontați lui Florin Cocargeanu.

Cursul la care a participat Viceprimarul Constanței

Training-ul la care a participat viceprimarul Constanței a fost susținut de EIT Urban Mobility RIS HUB Romania și a presupus conceptul de Living Lab și a abordării de tip Open Innovation, prezentarea proiectului „Digital Policy Lab” și a studiului de caz la nivel European de Living Lab.

Orarul cursului, ziua 1

Florin Cocargeanu a avut ocazia de a cunoaște anumite aspecte privind legislația pentru dezvoltarea Living Labs și modele alternative de abordare pentru politicile de Mobilitate Urbană ale orașelor. Totodată au fost aduse în atenția celor prezenți și aspecte privind dezvoltarea și valorificarea unui Living Lab și finanțarea proiectelor de Mobilitate Urbană, la care au susținut scenarii pentru construirea, valorificarea și operaționalizarea unui Living Lab.

Orarul cursului, ziua 2

Living Lab-urile (Laboratoarele Vii) pun cetățeanul în mijlocul procesului de inovare, funcționând ca intermediari între cetățeni, companii, organizații de cercetare, cu scopul de a descoperi, crea și dezvolta activități și proiecte comune.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436