REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

VICEPRIMARUL PMP de la Năvodari, AMENDAT pentru că a continuat campania electorală

VICEPRIMARUL PMP de la Năvodari, AMENDAT pentru că a continuat campania electorală

Replica API 6 decembrie 2020 | 18:19 4856

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat duminică, în jurul orei 08.10, despre faptul că, pe o rețea de socializare, un bărbat a continuat campania electorală, prin aceea că ar fi îndemnat alegătorii să voteze anumiți candidați la Camera Deputaților și a Senatului. Din informațiile noastre, este vorba Dumitrașcu Costel Aurelian, președintele PMP Năvodari.

Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.500 de lei, conform Legii nr. 208/2015.

Click pe imagine

În cursul zilei de duminică, 637 de forțe sunt mobilizate pentru asigurarea protecției celor 559 de secții de votare, dintre care: 219 polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, 241 de polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, 93 de jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, 78 de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea, precum și reprezentanți de la alte structuri M.A.I..

De asemenea, 210 poliţişti din cadrul I.P.J. Constanța asigură măsurile de ordine şi linişte publică, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Pentru intervenţia efectivă la eventuale incidente, poliţiştii angrenați în paza şi protecţia secţiei de votare vor fi sprijiniţi, la solicitare, de patrulele de poliţie aflate în dispozitivul curent de intervenţie, care îşi vor desfăşura activitatea în zonă.

Pentru combaterea oricăror fapte antisociale, sunt asigurate rezerve de polițiști și echipe operative, pregătite să intervină. Astfel, 230 de polițiști sunt constituiți în echipe operative, inclusiv luptători pentru acțiuni speciale și echipe operative de specialiști.

Pentru un plus de siguranță, au fost constituite și rezerve de intervenție, capabile să intervină în cel mai scurt timp, dacă situația o va impune.

Jandarmii vor asigura desfășurarea în condiții de siguranță a activității în cadrul Biroului Electoral Județean, având și atribuții de protecție a transportului buletinelor de vot după încheierea procesului de votare.

Ce spune viceprimarul!

”Am fost căutat și sancționat de Poliția Națională Năvodari pentru că, consideră ei, am continuat propaganda electorală după încheierea acesteia. Când am văzut procesul verbal și am cerut explicații privind modul în care au constatat acest lucru, mi s-a arătat un print-screen cu profilul meu de facebook unde aveam o poză cu "ȘI EU VOTEZ ECHIPA BĂSESCU-PALAZ". Acea poză a fost postată pe facebook în timpul campaniei electorale, la fel ca și alte zeci de poze și postări prin care îndemnam oamenii să voteze cu partidul din care fac parte!

Acum ce facem, toți membrii partidelor trebuie să ștergem ce am postat și distribuit în timpul campaniei electorale de teamă să nu fim sancționați? Să ștergem și postările din campaniile din 2016?

Voi contesta procesul verbal în instanță pentru că mie unul nu mi se pare corect. În plus, din câte am citit în comunicatul dat de IPJ, sunt singura persoană sancționată pentru acest lucru din tot județul. Iar postări ca ale mele au membrii tuturor partidelor!”

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar de puscariasul Matei si gasca de la Partidul Neamul Romanesc numai scrieti nimic?? Hai la multi ani cu executare !!!!
3
0
Mare prost
5
4
exista infractori la primaria navodari?! pe iutub! dumitrascu cand a fost intrebat daca a votat acel hcl a zis DA
6
2
Un papagal corupt ce suge bani de la fel si fel de indivizi mireasa lui chelaru
7
4
O marioneta dumitrascu
8
4
Mama voastra e curva, a celor ce vor sa voteze partidul jegosilor comunisti si tradatori. Nu merita in parlament
7
5
Iar a dat palaz 100e la ziarul asta de cacat sa apara stirea asta ca sa faca campanie
13
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620