REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
26.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Victima lui Hanți: Eu sunt afectat, iar el își continuă viața liniștit!

Victima lui Hanți: Eu sunt afectat, iar el își continuă viața liniștit!

Replica API 3 martie 2022 | 23:49 3599

Primul termen pe fond, în dosarul în care Romeo Hanți este judecat pentru lovire sau alte violenţe a fost stabilit pentru data de 3 martie 2022. La ultimul termen de pe cameră preliminară, reporterii Replica au luat legătura cu victima din dosar, Constantin Zisu, care a fost de acord că facă declarații. Acesta este mâhnit de faptul că procedura durează atât de mult și că Romeo Hanți își continuă viața personală fără nici un fel de problemă, în timp ce el este, în continuare, afectat de cele întâmplate.

Constantin Zisu

”Cercetarea cauzei a avut o durată considerabilă, deoarece fapta comisă de inculpatul Hanți Romeo în 2018 abia ce a fost trimisă către instanța de judecată la sfârșitului anului 2021. În tot acest interval de timp, inculpatul și-a continuat viața personală bine mersi, în timp ce eu și acum sunt afectat de acele violențe comise asupra mea, precum și amenințările adresate de inculpat, inclusiv că mă va aranja, că are relații, făcând referire la un polițist local. Lipsa unui răspuns prompt din partea autorităților statului echivalează cu faptul că efectul actelor de agresiune produse de inculpatul Romeo Hanți nu s-a estompat. Toate aceste efecte le-am observat în urma discuțiilor purtate în comunitate, unde atât prietenii cât și vecinii mei mă întreabă, stupefiați de faptul că agresorul nu a fost încă sancționat. Starea de teamă produsă de actele de violență ale inculpatului continuă să existe dat fiind faptul că acesta din urmă nu a fost pedepsită, existând riscul oricând să exercite noi acte de violență față se subsemnatul”, a declarat, pentru Replica, Constantin Zisu.

Potrivit informațiilor noastre, Romeo Hanți, în vârstă de 60 de ani, la data de 7.04.2018, în jurul orei 10.30, s-a enervat pe un bărbat (persoană vătămată în cauză) întrucât parcase, în Piața Griviței, într-un mod în care Hanți considera că-i blocase autovehiculul. Pe lângă injuriile adresate, se pare că Romeo Hanți l-a urmărit cu mașina pe bărbat și l-a șicanat în trafic. Dar nu s-a oprit aici, s-a ținut după persoana vătămată până la domiciliul acesteia, unde a continuat scandalul, trecând și la agresiuni fizice. Celălalt șofer a depus plângere, iar dosarul a fost instrumentat sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Constantin Zisu

A fost trimis în judecată pentru lovirea sau alte violenţe, iar dosarul a trecut prin camera preliminară, conform legii. Pe 24 septembrie, judecătorii au decis să înceapă judecata. Iar pe 6.12.2021, decizia a rămas definitivă la Tribunalul Constanța.

Romeo Hanți

Citește și: CUM poate AJUNGE Romeo HANȚI la un PAS de PUȘCĂRIE

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zisu este un nebun reclamagiu. Toti vecinii ne ferim de el nici nu il salutam sa nu ne faca reclamatie la politie. Un psihopat cunoscut in tot cartierul.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768