REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
24.1° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Victima Monicăi Macovei, la ieșire din sala de judecată: Mă simt umilit! Video

Victima Monicăi Macovei, la ieșire din sala de judecată: Mă simt umilit! Video

Andreea CONDURACHE 13 februarie 2024 | 09:20 5283

Monica Macovei se întâlnește la Judecătoria Mangalia, pentru prima dată, cu bărbatul pe care l-a rănit grav, în accidentul produs în 8 octombrie 2022, pe podul care leagă 2 Mai de Mangalia. La ieșire din sala de judecată, bărbatul a spus că se simte umilit și dezamăgit de avocați.

Victima Monicai Macovei, la iesire din sala de judecata: Ma simt umilit! Videobărbatul rănit în urma accidentului

Atât Monica Macovei, cât și victima sa, Ilie Constantin, au fost audiați marți, 13 februarie 2024, de judecătorii din Mangalia, cu privire la accidentul rutier. Acesta este cel de-al doilea termen, pe fond, în acest dosar. La termenul anterior, magistrații au amânat judecata din cauză că pentru unul dintre spitalele care se constituise parte civilă în dosar nu se trimisese citație.

Victima Monicai Macovei, la iesire din sala de judecata: Ma simt umilit! VideoMonica Macovei

Fostul ministru a fost trimisă în judecată, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală de cuplă. Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în urma accidentului de acum un an din Mangalia, când a intrat pe contrasens şi a lovit un motociclist. Mai precis la data de 8 octombrie 2022, Monica Macovei conducea un autoturism pe DN 39, în apropiere de Mangalia, pe podul care duce spre 2 Mai-Vama Veche şi „din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, viaţa fiindu-i pusă în primejdie”.

Victima Monicai Macovei, la iesire din sala de judecata: Ma simt umilit! Video

La ieșirea din sala de judecată, bărbatul a transmis faptul că se simte umilit și dezamăgit de avocați. ,,Sunt dezamăgit, mă așteptam să fiu audiat, dar nu s-a întâmplat asta. Monica Macovei a spus câteva cuvinte. Mă simt umilit. Mă așteptam să fiu audiat de judecător, dar nu am fost audiat. S-a permis inculpatei să spună câteva cuvinte la final. Doar a recunoscut, nu a avut niciun fel de regret până în prezent.Mă simt, în schimb, umilit de declarația avocatului doamnei Macovei, care a spus că oferta pe parte civilă a fost foarte generoasă, de parcă dânsul a trecut prin ce am trecut eu și ar fi suferit ce am suferit eu. Nimeni nu este în măsură cât este de generoasă oferta, în afara domnului judecător”, a spus acesta.

Victima Monicai Macovei, la iesire din sala de judecata: Ma simt umilit! Videobărbatul accidentat de Monica Macovei

„Sufăr și mai am de suferit destul. Din păcate, nu se vor rezolva problemele. Voi rămâne cu urmări grave. A fost greu de tot, nu cred că își poate închipui decât cineva care trece prin așa ceva. Preferam o altă variantă decât să sufăr atât de mult, nu vă spun care. Cred că toată lumea are aceeași părere despre astfel de oameni (n.r. Monica Macovei). Nu am vorbit cu ea până acum. Eu mi-am dat seama ce fel de om din momentul în care am fost accidentat și nici măcar nu a venit să vadă dacă am murit sau mai trăiesc”, a declarat bărbatul, potrivit adevărul.ro. Acesta își aduce aminte că totul s-a întâmplat extrem de repede, fără să poată face ceva. „Nu am avut timp nici să clipesc atunci. În mai puțin de o secundă s-a întâmplat. Nu am niciun mesaj pentru dumneaei, decât să își schimbe caracterul. Medicii mi-au spus că nu mă voi recupera complet niciodată”, spunea victima Monicăi Macovei.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteți doi do bi to ci! Omul acela, victima a fost subofiter ISU. De unde pensie specială han di ca pa til or?
2
1
Dc filisan este av, ista umbla cu relati colo, colo
6
2
La mangalia ca si la medgidia exista doar grupuri sanitare, adica crocodili care manca si caca!
7
0
Ooo vad ca il are avocat pe distinsul domn decam Filisan. O mare somitate. Verdictul este deja cunoscut.
12
2
"Fostul ministru a fost trimisă în judecată"? Jurnalismul ma-tii...
9
1
e clar ca sunteti membrii MISA, ca si Moni a voastră, va sustineti adepta, eu nu tin cu omu' asta, dar tanti Moni sa dea dovada de bun simt si sa lase a se face dreptate, in rest nu am nimic cu voi, va doresc a bea cat mai mult pișat de la guru si de cat mai multe promiscuități sa aveti parte cu frumusetea aia de bivolaru care vă excită pe toti pana la orgasm maxim, 'ai pa
19
5
asta e putoa re , cu state vechi raco lata de pe vremea lu nea fasole, asa k are bani la greu , e de o nesimtire crasa, si uarat cu baba vanga, alkolis mu o caracterizeaza, javraaa uff
18
0
Bai baiatule , te ai simtit umilit , noi ca popor suntem umiliti din toate pozitiile , si continuam sa votam agresorii care ne umilesc de 34 de ani . Astia ca Macovei sunt instruiti si folositi atit de serviciile secrete romane cit si de cele din afara , astora nu li sa va intimpla niciodata nimic ! Sa fi sanatos !
34
0
Chiar ca esti GARIDE la felul cum gandesti
3
8
Neinteresanta decizia tribunalului in cazul asta cu doi beneficiari ai sistemului ticalashit din Romania,doi speciali care au ajuns la tribunal,la mai multe cazuri dastea cu speciali cautandushi dreptatea uni de la altzi,la cum merg treburile in Romania o sa fie si procese si intre speciali cum sunt si rafuielile intre clanurile interlope caci ashtia conduc Romania speciali si interlopi.
19
3
Curios ca foloseste bastonul doar la tribunal.
9
23
Nu pateste nimic hoasca de macovei, corb la corb nu-si scoate ochiul. Daca e sa vorbim despre ce merita vbetivana asta comunista, merita parnae cu prisosinta.
40
2
ieși prefăcutule,așa cum ai ieșit la pensie la 45 ani și ai păcălit,,,,așa ești și tu acum,karma, ce tii bastonul ăla la mișto?
15
33
Mai lasa-ma cu riscurile.Atunci sa nu ne nastem ca dam peste niste oligofreni care ne pun viata in pericol si noi sa ne asumam riscul.Si ca respiram e un risc,unii aer de "Paradise",altii de "rahat",dupa cum ne e soarta.Asa si cu cazul de fata.Riscul fie el de ambele parti ,odata devenit infractiune trebuie cercetat si pedepsit,nu taraganat ca una dintre parti are statut de rang inalt.Iar atitudinea femeii(ca doamna nu ii pot spune) e de un nivel redus de empatie fata de fiinta umana.Omul e victima ei si a sistemului.
32
4
Javrele astea care fac politica isi bat joc de noi ! Suntem umiliti zi de zi...dar, poporul tace si indura ! Suntem niste lasi, o adunatura de p****i, in loc sa vedem si sa rezolvam adevarata problema...ne aratam cu degetul unul pe altul, si ne jignim in ultimul hal ! Vorba lui Tutea, Un popor de idioti !!! Multa sanatate va doresc,stimate domn !
42
0
Când îți iei motocicletă sau când traversezi regulamentar sau neregulamentar ... îți asumi niște riscuri. Aici intervine selecția naturală.
6
55
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
51
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712