REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
21.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Victimele unui accident au zăcut ore în șir, în câmp, la Constanța. De ce nu a sunat nimeni la 112?! Video

Victimele unui accident au zăcut ore în șir, în câmp, la Constanța. De ce nu a sunat nimeni la 112?! Video

Mirela PASCAL 28 iulie 2024 | 00:00 1100

Pasagerii unei mașini răsturnate, în Constanța, au zăcut ore șir fără ajutor, deoarece trecătorii s-au mulțumit doar să pozeze și să filmeze din mers scena dezastrului, fără să sune la 112.

Victimele unui accident au zacut ore in sir, in camp, la Constanta. De ce nu a sunat nimeni la 112?! Video Sursă foto: Facebook Radu Tora

Revoltător! Pasagerii unei mașini care s-a răsturnat, pe un câmp de la marginea Constanței, au fost lăsați să agonizeze ore în șir de trecătorii nepăsători. Nimeni nu a alertat autoritățile, deși persoanele erau încarcerate.

Victimele unui accident au zacut ore in sir, in camp, la Constanta. De ce nu a sunat nimeni la 112?! Video

Victimele, descoperite întâmplător de Poliție!

Victimele au fost descoperite 8 ore mai târziu, pur întâmplător, de un echipaj de poliție! Scena dramatică a fost relatată de regizorul de film Radu Tora care a fost singurul cetățean care a oprit să ajute. ”Azi, la ieșirea din Constanța, văd în mijlocul câmpului, la vreo 30-40 de metri de șosea, o mașină răsturnată, câțiva oameni în jurul ei și în apropiere un echipaj de la Rutieră. Am întors și m-am dus să-i întorc și să-i scot in șosea, să poată incărca epava pe platforma, ceea ce am și făcut. Dar nu despre ce băiat bun sunt eu este postarea, că am destui care pot depune mărturie că nu sunt, ci despre reacția unor oameni pe care, orice aș face, nu pot s-o înțeleg. Vă reproduc în continuare, cat pot de fidel, ce mi-a povestit polițistul de la Rutieră cât mi-am pregătit șufa și ocheții să întorc mașina pe roți:  “De azi-noapte de la 3.00, de când s-a răsturnat (era deja ora 11.00 cand am oprit eu) stau oamenii ăștia aici și n-a oprit unu’ să intrebe dacă sunt răniți, sau dacă au nevoie de ceva, măcar de-o sticlă de apă. Vin, încetinesc, se uită si pleacă. Câte unii mai fac poze. N-a sunat nimeni la 112, am trecut noi pe-aici și am venit să vedem ce-i cu mașina asta răsturnată în câmp. Am crezut că sunt toți morți înăuntru…” Ascultându-l mi-a încolțit în minte si-o întrebare care cred că e de bun-simț: Pe lângă faptul că e nu doar IMORAL ci și ILEGAL să nu oprești să acorzi primul ajutor, bă, cât de animal să să fii să vezi pe cineva care încearcă să iasă dintr-o mașină răsturnată, care putea lua foc in orice secundă, și tu să te uiți la ei și să pleci mai departe..?! Recunosc, răspunsul mă bate grav…”, a spus regizorul.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ajungi pe un camp plin de verdeață...la 2 m adancime
3
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436