REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Victor Ciutacu, jurnalist:

Victor Ciutacu, jurnalist:

A.F. 1 mai 2023 | 00:00 544

Victor Ciutacu, jurnalist:

„100.000 lei amendă (în cazul jurnalistei Iulia marin, n.r.), pe bază de percepții, păreri personale și opinii. Fiindcă punem întrebări. Rar am văzut/trăit o asemenea mizerie. Dacă mă întreabă cineva pe mine, partea direct vizată, e obligatoriu să cerem reanalizarea cazului și, în funcție de răspunsul primit, să contestăm în instanță sancțiunea.

Dat fiind că radiodifuzorul, adică Romania TV, nu realizatorul, adică eu, e amendat, decizia nu e la mine. Dar o intuiesc. Numai că altcineva trebuie s-o anunțe.

Vremea capetelor plecate și a falsei amabilități reciproce a trecut. Mă lasă rece presiunile, apelurile publice, strângerea de semnături la găleată și folosirea lor pentru execuția noastră în general și a mea în particular.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Persisti in perversiune! 50 % dintre oameni muncitori si destepti ai planetei sufera de depresie, sindrom obsesiv compulsiv, etc. care nu sunt boli psihice, nu le afecteaza judecata. Cauta o lista pe net cu personalitati care sufera de asa ceva si o sa vezi ca majoritatea sunt oameni sclipitori. Toti se autocontroleaza, TU NIET!
2
2
Voi ca presa( da inclusiv Replica) trebuia sa rupeti poarta la CNA...va place asa...tot asa o si sugeti ca nu va cunoasteti in democratia noastra( chiar si originala ) puterea in stat( si la comunisti presa era ceva,chiar si cu cenzura)..Ciutacu nu a zis / facut nimic rau,a prezentat o situatie de fapt si a pus intrebari...Rusine la colegii de breasla,de aia aveti si meritati ce pățiți
2
2
Asa ,bravo pipi pe ei.Colegii tai de breasla trebuiau sa iti fie mai aproape..ca ce ai zis ,si prezentat( modul cum corporatiile f*t la propriu angajatii) a fost pe lege.Amenda e la mișto de nervi daca nu o scot avocatii vostrii :)) ( ca i-ai enervat sistemic) facem o cheta...Bravo
2
2
Ciutacu ce ai dezvaluit tu prin articolul si informarea in sine ( lăsând victima Dumnezeu sa o ierte) nu le place si nu convine...problema e veche si agravata in timp...Uniii cu beculete la telefoane le si place masochisti folositi...De corporatii.Esti ok mwuie # care va suiti pe morti...Pipilica de fata .are avem la Cta.pt. cunocători gen USR / REPER SI ALȚI cunoscatori ( se includ si PNL,PSD,AUR,etc ca ii stim si ii invitam la o mare spirala( dupa festivalurile de drogați)
1
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436