REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
19.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Victor Micula nu mai investește la Constanța pentru că e Mazăre la pușcărie! Video

Victor Micula nu mai investește la Constanța pentru că e Mazăre la pușcărie! Video

Replica API 4 iunie 2022 | 01:45 4227

Victor Micula sau Victoraș, așa cum îi spun prietenii, (Balaurul – pe Tik Tok) este fiul magnatului Viorel Micula și nepotul lui Ioan Micula (unchi). De ceva vreme, afaceristul s-a făcut foarte cunoscut pe Tik Tok, acolo unde donează foarte mult, inclusiv pentru cazuri sociale. Însă, s-a obișnuit să vorbească liber și nu se sfiește să admită că este un om foarte bogat. Chiar se laudă, am putea spune. Însă, când a venit vorba de Constanța, Victor a spun că nu va investi.

Victor Micula

Victor Micula, fiu de magnat, are afacerile sale și nu se sfiește să relateze despre toate aceste lucruri. Din contră, am putea spune, el vorbește chiar foarte liber.

Am pus sechestru pe statul român, ce p… mea vorbim de Tik Tok? Dacă mă enervez, în 3 luni pun sechestru pe Tik Tok. Am fost singurul om din lumea asta, împreună cu taică-miu și cu unchiul meu, care am pus sechestru pe România, sunteți tâmpiți?”, a spus Victor Micula.

Întrebat dacă are de gând să investească la Constanța, Victor a răspuns: ”Nu investesc, cumetre, că l-au băgat pe Mazăre la pușcărie și nu mai am cu cine să fac aranjamente”.

Viorel și Ioan Micula

De asemenea, acesta a recunoscut că a avut o copilărie lipsită de griji, iar când un membru de pe platform Tik Tok i-a spus: ”Tu ai avut o copilărie fără griji, cu milioane de euro, eu am crescut în Ferentari”, Micula i-a răspuns: ”Da, mă, și ce să fac? Dacă am primit milioane de euro ce era să fac, să ți le donez ție?”.

Citește și: Aventura fraților Micula pe litoral... a dat faliment!

De asemenea, acesta a anunțat că va construi, în Oradea, cel mai ”ciumeg” bloc. ”Să moară familia dacă vă mint, construiesc cel mai ciumeg bloc din Oradea și îmi fac un heliport la etajul 19 și stau acolo, fumos, îmi pun un gard din ăla să nu mă ia cu amețeală, stau frumos, beau un șpriț, decolez, Poliția nu mă poate opri că-s elicopter, nu avion, și fac ce am știut să fac toată viața: mișto!”, a spus Victor Micula.

Video:

Citește și: Victoraș Micula, donații de zeci de mii de euro pe Tik Tok

Afaceristul a recunoscut că a donat, pe Tik Tok, până acum, 1 milion de euro.

Precizăm că Victor Micula a avut probleme cu legea de-a lungul vremii, fiind trimis în judecată pentru 18 infracțiuni privind nereguli în regimul armelor ți munițiilor și alte peste 10 infracțiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Însă, iată că are success în lumea afacerilor, apărând în societăți precum Dulcia Prod SRL, Happy Fish SRL, Mondo Super Shopping SRL, Excelent Security Components SRL, Dolce Ventura SRL, Future Heat SRL, Svedese Deal SRL, Original Brands Trend SRL, Ditribution Hub SRL și Super Trens SRL.

Video:

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Retarded fool
1
0
prietene esti praf ..banii nu aduc fericirea .**e plictisesc..daca ti bati joc de tara asta care ti a dat atata o sa ti para rau mai tarziu..
1
0
Sa ti dam la m**e papitoiule
0
0
Sa-ti dau la mooie!
0
0
are bani minte ioc
0
0
Alt golan de bani gata. Ce educatie a primit acest derbedeu de la parintii lui?
0
0
Si investeste la Rahova
0
0
Mai Fresurile louserilor din Oradea!! au facut avere bagand gaj la banci hotelurile de pe litoral! Le au distrus,ne au facut o imagine negativa si acum.fac pe bogatii Sa si vada de mizeria de Baile Felix unde din 5 hoteluri.doar unul.arata mai de Doamne Ajuta! Ardeleni hoti ca si Nicolae de la Brasov,Ghosh de la Timisoara etc etc Nu ei au inventat Caritasul cu sediul in "minunatul"Cluj?
2
0
Ca o sa vina vremea cand o sa il vedem pisand ochii implorand iertare. Au fost multi care au facut misto si au ajuns vai mama lor. O sa vina si vremea lu asta. O sa se rezolve mizeria aia cu datoria catre ta su si unchisu si dupa mai vbm. Momentan sta la umbra familiei.are bani are putere.dar astea nu s vesnice.si o sa i iasa pe ochi. Daca era baiat destept statea in banca lui dar asa acum e rege face si desface in lume.tic tac tic tac.mai era unu de voia sa darame podurile si sa faca republica Tomis si acum e pe la jilava sau rahova.....
0
0
Cel mai ANALFABOSS CYUMEG DA CYUMEK !!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768