REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° ConstanÈ›a Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Victor Paul Dobre: Ministerul Economiei a permis funcţionarea normală a ţării într-o situaţie complet anormală

Victor Paul Dobre: Ministerul Economiei a permis funcţionarea normală a ţării într-o situaţie complet anormală

Replica API 16 iunie 2020 | 00:00 1148

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a declarat, luni, că Ministerul Economiei a permis funcţionarea "normală" a României în perioada stării de urgenţă şi şi-a exprimat încrederea în Guvern că reluarea cât mai rapidă a activităţii economice va fi "la înălţimea aşteptărilor".

Virgil Popescu

"Domnul Virgil Popescu a preluat în noiembrie un minister care a trebuit să fie format din patru ministere, pentru că era o construcţie monstruoasă pe partea de economie - multe ministere, mulţi miniştri, mulţi clienţi, multe judeţe recompensate şi cred că această reorganizare făcută atât de repede şi cu costuri puţine este primul lucru benefic. În al doilea rând, ministrul, ca şi întregul Guvern, a fost confruntat la numai două luni de la guvernare cu o criză nemaiîntâlnită în istoria modernă, nu a României, nu a Europei, a lumii. Principalele sectoare afectate, fără îndoială, sectorul economic. Principalele probleme în viitorul imediat le are sectorul economic, pentru că de asta depinde totul. Aş vrea să subliniez că în aceste luni dificile, riscante a funcţionat totul pe perioada stării de urgenţă. Am avut asigurată fără probleme energia electrică, gazele, utilităţile. Este primul merit al acestui minister şi al acestui ministru. A permis funcţionarea normală a ţării într-o situaţie complet anormală", a afirmat Dobre, la "Ora Guvernului", la care a fost invitat ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

El a subliniat că industria navală este unul dintre primele sectoare pe care ministrul Economiei le-a abordat, iar în ceea ce priveşte industria siderurgică a reuşit într-o lună ceea ce alţii nu au reuşit "într-un deceniu".

"Am mare încredere în acest Guvern şi în acest ministru că ceea ce înseamnă reluarea cât mai rapidă a activităţii economice româneşti, în condiţiile în care efortul guvernamental a permis salvarea a un milion de locuri de muncă, va fi la înălţimea aşteptărilor noastre", a afirmat Dobre, scrie Agerpres.

Ministrul Economiei a fost chemat în Parlament de grupul deputaţilor USR, iar tema dezbaterilor a fost "Măsurile economice post-COVID şi perspective de însănătoşire a economiei româneşti".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Judecati dupa fapte nu dupa vorbe.Deocamdata ati promis multe dar tineti Romania inchisa. Niste ticalosi !
1
0
Victoras las-o mai moale ca se supara doamna doctor ca te incalzesti prea tare daca te enervezi la kg tale.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436