REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Victor Pițurcă va fi audiat la DIICOT într-un nou dosar

Victor Pițurcă va fi audiat la DIICOT într-un nou dosar

Cristina BĂRBUCEANU 27 februarie 2023 | 11:25 2292

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, va fi audiat luni, 27 februarie, la DIICOT într-un nou dosar, vizat de cumpărarea Stadionului Electroputere. Recent, Victor Pițurcă a mai fost audiat și în legătură cu un dosar de  vânzare de măști neconforme în pandemie, dosar în care era implicat și fiul său.

Victor Piturca va fi audiat la DIICOT intr-un nou dosar

Victor Pițurcă n-are parte de liniște în acest început de an. ProSport a aflat că DIICOT-ul de la Craiova îi va audia astăzi de la ora 13:00 pe tehnicianul care a antrenat ultima oară în Bănie, dar și pe Claudia Pițurcă şi pe Mihai Naboiu (ginerele lui Pițurcă) pentru cumpărarea stadionului Extensiv.

Stadionul Extensiv, construit de fraţii Eugen şi Nicu Mihăilescu în 1998 cu o investiţie de 978.000 de dolari, a fost scos la licitaţie pentru a acoperi prejudiciul produs bugetului de stat de proprietarii complexului din Craiova.

Potrivit Mediafax, arena care aparține firmei Extensiv SRL, aflată în procedură de faliment, a fost achiziționată pe 12 noiembrie 2021 de S.C. AGROFERT LAND INVEST SRL la un preţ de numai 60 euro/mp, iar statul şi creditorii firmei falite reclamă că au fost păcăliți.

Victor Pițurcă riscă până la 7 ani de închisoare într-un alt dosar

Recent, Victor Pițurcă a fost acuzat și reținut de către DNA de cumpărare de influență, iar prin acest contract fiul său ar fi încasat aproximativ 2.2 milioane de euro.

Cei doi au fost audiați de către DNA și puși sub control judiciar, ia fostul selecționer dacă va fi găsit vinovat poate risca până la 7 ani de închisoare.

În cursul zile de 8 februarie, Tribunalul București i-a dat câștig de cauză lui Victor Pițurcă, acestuia ridicându-se măsura controlului judiciar.

„Am fost acuzat de cumpărare de influență, cea mai penibilă acuzație care mi se putea aduce. Cei care m-au acuzat de acest lucru m-au făcut să par în ochii opinie publice ca fiind bandit și escroc. În plus, vă imaginați la ce a fost supusă familia mea în toate aceste zile.

Această victorie, decizia de a-mi fi revocată măsura controlului judiciar, adică de a-mi fi redată libertatea sută la sută, e foarte normală, fiindcă judecătorul a înțeles exact cazul, în urma explicațiilor pe care le-am dat, atât eu, cât și avocații mei. Iar această decizie arată opiniei publice că eu n-am nici o vină în acest dosar”, a spus Victor Pițurcă, conform prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cartoforu e pe farash , e mâncat gittanu , cat îți trebuie gittane sa ai să nu mai combini. E plin rummelistanu de combinatori! Miliția e cu ei ! Tara de oxiuri sa le fwtmumankur
0
0
Are si mecla ciorditor.
3
0
va fi condamnat. Sii, atunci ii va dona Ceausescu, un ruj! Barbugiu si ciorditor nesimtit, colcaie tara de ei!
4
0
dar cu condamnarea cum ramane?
5
0
Nu știu de ce i ați ridicat prima data controlul judiciar. Acest Piti era zi de zi în biroul dnului de la Romarm, iar el a declarat ca s au văzut o singura data. Angajații de acolo știu asta și dacă va doreați mai mult în acel dosar, știați și voi. Acum un alt dosar în care va ieși barbugistul și va spun e ca e înscenare și nu e vinovat. Curat murdar. Voi doar va faceți ca I prindeți, anchetați și voi ceva sa va justificați salariu, dar sunteți mana în mana .
9
0
Unii fura prin pensii altii fura prin contracte paguboase. Se fura la greu sume imense de bani. Cat o sa mai rezista Statul
15
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016