REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Victor Ponta, după revenirea lui Cozmin Guşă în PSD: 'Poate vine şi Traian Băsescu'

Victor Ponta, după revenirea lui Cozmin Guşă în PSD: 'Poate vine şi Traian Băsescu'

Replica API 30 octombrie 2019 | 02:25 546

Victor Ponta, liderul Pro România, reacţionează la ştirea despre revenirea lui Cozmin Guşă, patronul Realitatea TV, în PSD. Fostul prim-ministru face trimitere la perioada în care Guşă era colaborator apropiat al lui Traian Băsescu, scrie stiripesurse.ro

"În toamna lui 2004 eu (ca tot “poporul pesedist” am luptat până în ultima clipa ca Adrian Nastase să fie ales Președinte al României/ și ne-am luptat cu Traian Băsescu care îl avea ca principal sprijin tocmai pe fostul nostru coleg Cozmin Gușă!

În 2019 noi, cei din 2004, am fost eliminați din PSD- dar iată că acum s-au găsit înlocuitorii: Cosmin Gușă- dar poate vine și Traian Băsescu?

Mă bucur că sunt ProRomania -și îi aștept alături de mine pe toți oamenii de centru stânga de bună credință (cei care nu se simt reprezentați și nu accepta să se regăsească alături de baroni, analfabeți sau de peremiști și băsiști vopsiți!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Cozmin Guşă a fost secretar general al PSD în perioada 2001- 2003, în iulie 2003 a demisionat din partid, iar din 2004 a devenit membru PD. El a fost director de campanie al lui Traian Băsescu în 2004 şi a fost ales deputat pe listele Alianţei DA. În februarie 2005 a părăsit PD, iar în septembrie 2005 a înființat Partidul Iniţiativa Naţională.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa dus draku tactica lu Ponta de a prelua PSD! Guse care a simtit sange si ditamai OS de ROS i la suflat de sub nas lu pinochio Ponta. Veorica-i moarta de mult dar o ttin baronii in vitrina ca la capra cu trei iezi, se hizleste si ea, habar nu are de ce dar behaee..Acum se ascut cutitele alea lungi si incepe hacuiala! Zboara acolitii lui dracnea cu veorica, olguta..si jocurile le va face Guse de-acum incolo in PSD! Asta va fi greul PSD-ului ani multi de-acum incolo..
3
0
Cine vorbeste... Jos palaria Domnul VEOREL . O tot dai cu stanga... Cu stanga sau cu dreapta tot... aia ramai.
0
0
stai in casa , primaria aduna boschetarii si ii duce la palazu . Daca te iau si pe tine sa-ti trimit un pachet de tigari , salutari ma - tii !
1
3
Incredibil! Politica-i o CURVA de dansii inventata, ca, cu a sa putere pe noi sa ne LOVEASCA. Da! Daa.... Sa le fie bine lor si intereselor.... numai ale lor, da. Dupa deviza: "DEZBINA SI STAPANESTE" !
2
0
Cosmin Gusa o NULITATE.
0
0
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
5
3
vezi sa nu vina si Nutzi si Boc poate si te duci si tu pontanacule
4
0
ce tactica tampita ai ponta....faci sacrificii si apel tot la cei din psd, cand noi vrem sa scapam de ei? fa draga o politica curata si vor veni langa tine oameni buni, cinstiti, nu hoti, nu stiu cine te sfatuieste asa rau
6
0
Ce drak sa mai comentezi. Era bine cand fonta dadea interviuri pe la realitatea... O retea nevazuta de noi uneste politicienii. Toti la fel de indiferenti pentru populatie. Iar ponta da lectii, el insusi fiind un tradator si oportunist in materie de politica.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510