REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Victor Ponta pune la cale DEBARCAREA lui Ludovic Orban: 'PSD să depună MOȚIUNE DE CENZURĂ'

Victor Ponta pune la cale DEBARCAREA lui Ludovic Orban: 'PSD să depună MOȚIUNE DE CENZURĂ'

Replica API 25 decembrie 2019 | 01:05 423

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat luni că este "total" împotriva angajării răspunderii Guvernului pe bugetul de stat, dar a precizat că o moţiune de cenzură trebuie iniţiată de PSD, adăugând că nu a avut o discuţie cu social-democraţii pe această temă, însă este deschis unui dialog.

"Sunt total împotrivă (angajării răspunderii de către Guvern - n.r.), trebuie să o iniţieze ei (PSD - n.r.), noi nu avem numărul necesar (...). Dacă va dori, vom discuta", a afirmat Ponta, răspunzând unei întrebări pe această temă.

În context, el a afirmat că PNL a ales să-şi asume răspunderea pe buget pentru că nu l-a pregătit bine şi nu vor ca lucrul acesta să se vadă în dezbateri.

"Să nu mai minţim oamenii că are PSD majoritate. Nu are, majoritatea în Parlament este a Guvernului PNL. Au trecut la vot 240 şi între timp au mai trecut nişte parlamentari. Matematic vorbind, din câte ştiu, PSD are în acest moment 196 de parlamentari, Pro România - 26. Sunt 222, restul majoritate de 235. Matematic vorbind, Guvernul are majoritate, nu cred că au o problemă de majoritate, cred că au o problemă că nu au pregătit bine bugetul şi nu vor ca lucrul acesta să se vadă în dezbateri", a susţinut Ponta.

În context, el a spus că Pro România a depus un amendament la OUG 114 legat de o problemă care afectează însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi.

"Gabriela Podaşcă ne-a atras atenţia, a văzut în modificarea de la 114, cred, era o problemă care afecta însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi şi a făcut amendament. Dacă va fi sau nu acceptat, nu ştiu. Dar o să vedeţi că o să fie o mulţime de ordonanţe care să repare, că acum cu bugetul şi cu 114 s-a tăiat cu toporul şi după aia o să se înceapă să se repare. Ideea era să tai bine de la început", a conchis Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ponta si Tariceanu se joaca cu tara asta !---doi nerusinati care nu merita nici sa-i pomenesti
0
0
am asa o vaga presimtire ca mataluta te indrepti cu pasi repezi in directia unui alt fos psd-ist semiimpuscatul nastase, care-si permite, in nesimtirea-i caracteristica, sa dea sfaturi
3
1
Daca pica Orban si se merge la anticipate o sa fie un parlament cu 70% PNL,USR. Habar nu ai Oonta cum gandesc actualii alegatori. FORZZA DREAPTA.
3
2
Ce fata de om duplicitar are individul asta!
4
0
Pai a spus ca el cu 26 parlamentari nu are ce sa faca!
0
2
Din debarcare in debarcare spre anticipate. Numai ca s-ar putea sa fie surprize. Nu o sa mai fie cum era.
4
2
Ha, ha. El vrea debarcarea lui Orban, dar s-o faca altii. Ce curva...
13
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016