REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
31.4° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Victor Ponta revine în forță: Pro România va candida singur la europarlamentare

Victor Ponta revine în forță: Pro România va candida singur la europarlamentare

Virgil STOIAN 14 ianuarie 2024 | 22:41 926

Președintele Pro România Victor Ponta spune că partidul său va candida la alegerile eurparlamentare singur, fără să facă o alianță cu PSD.

Victor Ponta revine in forta: Pro Romania va candida singur la europarlamentareVictor Ponta

Ponta spune că va merge pe un discurs electoral argumentativ

"Da, vom candida pentru Parlamentul European. Dar sincer mi-aș dori de mâine ca cei care sunt acum la guvernare să înțeleagă că amânând problemele nu e cea mai bună soluție. Și s-ar putea ca oamenii să voteze la supărare. Eu am vorbit și cu colegii mei de la Pro România să le spunem oamenilor de ce au nevoie să fie reprezentați. Pro România e din aceeași familie ca și PSD și am încercat și anul trecut să colaborăm, dar nu s-a putut, așa că vom candida singuri", a explicat Ponta la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Victor Ponta revine în forță: Pro r*mânia va candida singur la europarlamentare". In traducere, partidul Pro Romania are sanse atat de mici incat nimeni nu e interesat sa faca alianta cu ei pentru alegerile europarlamentare, asa că... Victor Ponta e singura "forta" a Pro Romania.
0
0
Mai Ponta nu doar ca ai fost la putere in Romania si ai aratat cat de capabil esti,ca ai furat la cel mai innalt nivel caci dasta plagiatul nici nu est numit furt pentru ca este furt cu diploma,dar ai fost scapat de structuri si de dosare penale unde ai furat milioane de euro cu acte,deci dupa toate astea sa ai tupeul si sa spui ca viitorul Romaniei este partidul condus de tine arata ca ai luato pe aratura mai hotzule cu diploma universitara.
1
1
Nu se astâmpără, tot vrea ciolane
1
1
partidul lui ponta apare la altele impreuna cu o mica gramada de partide de buzunar si toate impreuna au 1% deci unde e forta e vorb-aia sublima dar nu exista
4
2

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212