REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Victor Slav și Selina nu mai formează un cuplu

Victor Slav și Selina nu mai formează un cuplu

Valentina CAMARA 10 aprilie 2023 | 00:00 704

Victor Slav este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. În urmă cu trei ani, acesta a început o frumoasă poveste de dragoste alături de Selina, femeia cu care spera să îmbătrânească. Însă, din păcate, destinul a avut alte planuri cu cei doi, iar inevitabilul s-a produs.

Victor Slav si Selina nu mai formeaza un cuplu

Vestea tristă a fost dată chiar de către fostul prezentator în urmă cu puțin timp.

Victor Slav, din nou un bărbat singur

Dacă până acum totul părea să meargă foarte bine în relația dintre prezentatorul TV și iubita lui, ei bine, recent, acesta a dat o veste ce a șocat pe toată lumea. În ciuda faptului că este destul de rezervat în ceea ce privește viața lui personală, Victor Slav a anunțat că el și Selina au decis să pună punct poveștii lor de dragoste și să meargă pe drumuri diferite, iar acest lucru s-a întâmplat în luna septembrie a anului trecut. Vedeta a anunțat că nu mai locuiesc împreună încă de atunci, iar cel care s-a mutat din casă a fost chiar el.

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală”, a declarat bărbatul, potrivit Cancan.

Care a fost motivul despărțirii dintre cei doi

Legat de motivul pentru care au hotărât să facă acest pas, prezentatorul TV a dezvăluit că nu a fost vorba despre vreo ceartă, ci simplul fapt că punctele lor de vedere nu mai coincideau. Victor Slav a mai ținut să menționeze că el și Selina au rămas într-o relație de prietenie și că ea i-a fost alături în momentele grele de după decesul fulgerător al tatălui său.

Se pare că la rândul ei, fosta iubită a vedetei,  trece printr-o situație similară, iar acesta încearcă să o susțină cât de mult poate.

„Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea. Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea.”, a mai adăugat Victor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303