REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Victoraș Micula mai scapă de un dosar penal fiindcă fapta s-a prescris

Victoraș Micula mai scapă de un dosar penal fiindcă fapta s-a prescris

A.F. 4 iunie 2024 | 00:00 136

Că a fost sau nu grav că s-a îmbrăcat în poliÈ›ist ar fi trebuit să spună judecătorii din România printr-o sentință! Nu a fost însă să fie, fiindcă fapta s-a prescris, aÈ™a că fiul de milionar VictoraÈ™ Micula scapă nepedepsit!

Victoras Micula mai scapa de un dosar penal fiindca fapta s-a prescrisVictoraÈ™ Micula

Micula a participat la o descindere a PoliÈ›iei purtând haine de poliÈ›ist. Mai mult, avea acces È™i la baza de date a MAI. Faptele s-au petrecut în 2018, în luna noiembrie. Atunci, tânărul milionar orădean a fost cooptat într-o acÅ£iune poliÅ£ienească de prindere în flagrant a interlopului Alin Mărginean, bănuit că s-a urcat drogat la volan.

Iată ce spunea Parchetul Bihor în 2020

”În noaptea de 16/17 noiembrie 2018, agentul de poliÈ›ie Vaida Ovidiu, cu ocazia întreprinderii unei acÈ›iuni poliÈ›ieneÈ™ti de constatare în flagrant a unei posibile infracÈ›iuni săvârÈ™ite de o persoană de sex masculin (conducerea unui autoturism sub influenÈ›a alcoolului sau altor substanÈ›e), i-a oferit lui Micula Victor spre purtare geaca sa de serviciu, cu culoare verde fosforescentă, avea pe braÈ› emblema ”PoliÈ›ia Română”, precum È™i o cagulă, pentru ca acesta din urmă să nu fie recunoscut de persoana reclamată È™i să i se creeze astfel aparenÈ›a că este poliÈ›ist, de natură a justifica prezenÈ›a sa la faÈ›a locului, pe care Micula Victor le-a folosit cu ocazia acelui eveniment, creând convingerea celor prezenÈ›i la faÈ›a locului că este lucrător de poliÈ›ie, după care a efectuat în acea noapte mai multe activități specifice unui lucrător de poliÈ›ie (percheziÈ›ie corporală, percheziÈ›ie autovehicul, asistare la toată activitatea de constatare a infracÈ›iunii, însoÈ›ire persoană cercetată la spital pentru recoltare de probe biologice, etc), cu permisiunea agentului de poliÈ›ie Vaida Ovidiu”, se arată în răspunsul Parchetului Bihor.

Acum, faptele s-au prescris, așa că Micula a scăpat basma curată, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
societatii......ne meritam soarta
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510