REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
27.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Victorița DEMUȘCA, numită ADMINISTRATOR la NEPTUN Olimp SA

Victorița DEMUȘCA, numită ADMINISTRATOR la NEPTUN Olimp SA

Replica API 2 noiembrie 2021 | 23:36 3450

Victorița Demușca, directoarea de cabinet a unui secretar de stat din Ministerul Economiei, a fost numită în funcția de administrator a Neptun Olimp SA, firma de turism de stat din sudul litoralului. Demușca a fost consilier în Ministerul Energiei din 2014, iar anterior era patroana a două firme, una de instalații electrice și alta de comerț cu obiecte de uz gospodăresc.

Victorița Demușca

Consiliul de Administrație al Neptun Olimp SA a anunțat luni cooptarea în funcția de administrator provizoriu a Victoriței Demușca, potrivit unui raport emis de companie. Aceasta va fi administratoră până la data întrunirii Adunării Generale a Acționarilor, se precizează în document.

Victorița Demușca lucrează din 2014 în aparatul central, pornind ca și consilier în Ministerul Economiei, în noiembrie 2014. În prezent, este directoarea de cabinet a unui secretar de stat din Ministerul Energiei, potrivit ultimei sale declarații de avere, din septembrie 2021.

Declarație de avere aproape imaculată

Anterior, Victorița Demușca a fost patroana a două firme. Este vorba despre Elcomserv SRL, o firmă de instalații electrice din Cartojni, jduețul Giurgiu, dar și despre Devi Blue SRL, o societate din București specializată în comerțul obiectelor de uz gospodăresc.

Funcționara are o declarație de avere aproape imaculată. Nu deține niciun teren, nu are mașină, bijuterii sau bani în bănci. Singura sa avere este un apartament de 132 metri pătrați în Bragadiru, pe care îl deține împreună cu Bianca Ioana Demușca. În schimb, are de returnat un împrumut de 40.000 lei, luat în 2017 și scadent în 2022.

Singurul venit al Victoriței Demușca este salariul de 57.074 lei încasat într-un an întreg de la Ministerul Economiei, la care se adaugă 8.000 de lei încasați ca reprezentant al statului în comisia de negociere de la Complexul Energetic Oltenia.

Numirea Victorițeo Demușca la conducerea Neptun Olimp SA vine după ce consiliera județeană PNL Dana Mariana Constantinescu a anunțat că refuză să mai ocupe această funcție.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
musca,o s.o musti
1
1
banii si pi...da n-au miros. sau aia are!
3
1
Sa jucat si ea cu sefu de la energie si hop top detine doua firme , acum numita ca administrator -alba ca zapadase va bronza pana vor astia sa o schimbe , ce este venit cu dedicatie vine pe capatuiala fratilor !
4
1
De unde a mai si japita asta. A cui tiitoare este. de la ce partid.
4
1
de unde scoateti maimutele astea?vezi fa ca te paste pirnaia,acolo sint multe magarii,se cauta agarici!
7
1
Bietul copil, sufera de pixelita faciala. Alt simptom nenorocit al vaccinului. Traiasca Sosoaca. Moarte veveritzelor martiene.
6
4

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303