REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
26.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

VIDEO! CHIȚAC a cerut AUDIT la ȘCOLI: Prea MULTE BURSE de MERIT

VIDEO! CHIȚAC a cerut AUDIT la ȘCOLI: Prea MULTE BURSE de MERIT

Replica API 27 martie 2021 | 00:20 4638

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cate nereguli si furaciuni se invart in ograda voastra , v ati gandit voi ca din cauza burselor nu va mai ramane de praduiala. Baboru intra in papusoi in felu asta.
0
0
Amirale, sati dam la mwie, am zis ca termini cu vechii, dar tot un gunoi esti. Cristi Mihailescu, libgaul suprem, face inca un bloc in spate la cele doua, si tu-l pui in comisia pulii, bai nenorocitilor, hoti parsivi si ordinari
3
0
Amirale Pinocchio, iar vorbesti aiurea ? Asa ai facut la Institut, ai dat ordin sa fie note mici sau restante ? Nu prea cred, caci daca rezultatele studentilor erau slabe zburai din functie. Sau poate ii reclami pe elevi la DNA, ca unii mai si invata, ai naibii ce sunt !
3
0
Citi mai raman in tara din astia cu burse de merit dupa terminarea studiilor?Din moment ce noi premiem pe cei care pleaca, si nici o tara care beneficiaza de educatia lor nu se inghesuie sa plateasca ceva , ar fi normal sa gasim o cale de de a da niste burse pt codasi pt ai face sa si ridice nivelul de pregatire .Mai ieri aflam din presa ca o tara ne a trimis vreo 3 avioane pline cu infractori de ai nostri.E inacceptabil sa selectezi doar bursierii.
2
0
Bai amiral de olitze pline, nici la elevi bursierii nu trebuie sa fie membri penele. Nici usere, nici pesede. Vai de zilele tale de neispravit.
6
0
Se pare ca vrea copii prosti sau mediocri , fara burse de merit. Asa e cand tara te vrea prost ! Rusine! Este dreptul lor! Au muncit sa ia note bune!
7
0
A descoperit chitac marile prejudicii din primaria cta. Bursele.
8
0
Scoli spitale cu stafilococi
9
1
Daca urmariti anunturile sedintelor de consiliu pe site-ul primariei o sa vedeti ca in ziua sedintei baga pe ordinea de zi ......ORDINEA SUPLIMENTARA......Praf in ochii constantenilor! Adica fac ce vor muschii nostrii! NOAPTEA CA HOTII! TOTI O APA SI-UN PAMANT!
13
1
Chitac asta , mi-a luat painea de la gura . Nu vreau sa intru in detalii dar cam face ravagii ! As vrea sa te scuip intre ochi !
10
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016