REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

VIDEO! Constantinescu, la DNA: Poliţia POLITICĂ mi-a INTERZIS să mai vorbesc. Este DICTATURĂ

VIDEO! Constantinescu, la DNA: Poliţia POLITICĂ mi-a INTERZIS să mai vorbesc. Este DICTATURĂ

Replica API 22 decembrie 2020 | 11:17 5704

Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Judeţean Constanţa, va fi dus marți, 22 decembrie, la sediul DNA Constanța, pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul 176/P/2017 ”Herghelia Mangalia”.

"Mi s-a interzis de către poliţia politică să mai vorbesc", a strigat Nicuşor Constantinescu înainte de a fi băgat în sediul DNA

Fostul șef al CJ a stat în jur de 10 minute în faţa anchetatorilor. La ieșire,el a strigat: "Vor să bage Flora (hotelul din staţiunea Mamaia) în faliment, cum au făcut cu TV Neptun", a mai spus Constantinescu.

De ce a fost chemat la DNA

De precizat că el a mai fost prezent și săptămâna trecută la DNA, însă a fost dus rapid înapoi la penitenciar pe motiv că avocatul său nu a putut fi prezent, deoarece era infectat cu SARS COV 2.

Reamintim că Nicușor Constantinescu este acuzat de două infracțiuni de abuz în serviciu, în urma cărora ar fi adus un prejudiciu Consiliului Județean Constanța de 5.570.821 de lei. Mai exact, în perioada 2009 – noiembrie 2013, a creat un prejudiciu de 3.778.451 RON, odată cu executarea unor lucrări RAJDP Constanța la obiectivul Herghelia Mangalia, deși imobilul nu era în administrarea UAT județul Constanța.

Pentru a putea executa aceste lucrări, Nicușor Constantinescu a inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui protocol de colaborare între CJC și ROMSILVA. Costurile fiind achitate în luna septembrie 2016 cu bani din bugetul Consiliului Județean Constanța.

.

VIDEO

VIDEO 2

VIDEO 3

M.P., D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E mucan sarac, el numa se uita, ca nu-si permite. Mananca acasa pateu si salam si moare de grija noastra.
1
0
Mai du-te in pl noastra ala care tot comenteaza de dolce vita la fiecare articol.stai tu in mm in casa.al dracu prost.
2
0
Cine e Irina de la CJC ?
1
0
Guitza ca disperatul.
3
1
Asta trebuia aruncat la tomberon cum au facut Ucrainenii,si nu numai el,ca sunt multi care sunt bine fara lipsuri,cum ar fi Iliescu,Nastase,Hrebenciuc ,Mitrea,Roman etc.
5
2
Lasa Sefu ca te scoatem noi de acolo, stai fara grija Stapane!
1
2
Cand nu-i convine gruparii pesede Constanta, vorbim de Politie politica! Acum sunt victime ! Flora a bagat-o deja in faliment, nici bani de furnizori nu au! TV Neptun tot ei! Au terenuri in tot judetul, luate pe nimic! Noroc ca mai exista justitie! Rasautene, aici nu comentezi?
9
2
MERGETI LA DOLCE VITA !!! LA RESTAURANTUL DE LA SUBSOL !!! PS SA AVETI MULTE PROCESE VERBALE SI PASTA MULTA LA PIX !!!
8
3
A mancat cat a mancat si-a batut joc de orasul asta.Acum plateste. Sa le ia si banii sa ramana Codruta vanzatoare la butic.
12
3
Nu am stiut ca el conducea elicopterul! Apropo...tu ai idee ce s-a intamplat atunci? Sunteti niste creiere spalate care habar nu aveti ce e cu voi...
6
6
Muye mokanes romanes porc. Neam de zrentze secaturi si koorve
5
8
Hai Nicusor adu-mi pe toti la DNA.Pe Strutzu de la Flora pe Barha de la Icar SLI de la Neptun,hai ca doar cu ei ai facut banii!
21
2
Presa de ce tot in bagati pe omul asta in seama?.... lasati-l in lumea lui cu pacatele lui!. se merita sa cheltuiti timp si resurse sa deplasati masini camere reporteri camaeramani sa stati cu orele pe acolo? pentru ce? pentru doua vorbe ale unuia care traieste in lumea lui ireala? pe bune? Daca vreti sa faceti ceva util societatii stati pe capul astora de au venit la putere faceti investigatii de presa si demascati coruptia si minciuna inca din fasa asa poate si cetateanul si tara se alege cu ceva bun
16
5
IAR NU E APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII
12
5
Hai, Nicule! sper k le-ai terminat hartia si de data asta! Nu au ei hartie cat poti tu !!!! Scrie de S si de D! Hai Nicule!!!!
10
4
cand erai tu la putere era dictatura ta, acum ciocu mic ca-s altii la putere, in Romania tot timpul a fost cu dictaturi, puterea poporului nu conteaza.
21
4
SPONDILOZATULE... N-AI MURIT? AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH Stai linistit ca mai urmeaza cateva dosare, ca ai fost "harnic" la viata ta!
16
3
sa crapi de craciun!!!!
14
5
Saracu, este nevinovat si este legat, este inchis politic si el nu a facut o zi politica
21
3
Acolo sa ramai ptr urmatorii 20 mai. Au murit oamenii aia nevinovati in Ghiol din cauza ta.
22
7
Saracutul de el este executat polititic,BANI ma panaramo unde sunt BANI?,nu te mai da victina dupa ce ti-ai imbogatit tot neamul din bani Constantenilor.
26
4
Irina de la CJC inca plange dupa porcu si spera ca scapa din cusca.
21
3
Sa l asomeze cu inca un dosar. Sa stea un puscarie pana la deces. Desi vad ca i prieste puscaria. Dupa cum zicea mai jos gogu in puscarie nu mai are cancer. Cancer avea doar liber. Cand era in America ii era rau. Avea furtunuri in el. Sistemul medical american nu i bun la cancer. Vrei sa te vindeci de cancer? Faci o fapta n Romania si bagi niste pedeapsa. Cand scapi de puscarie esti vindecat de cancer. Dar imbolnavit de infractiuni. Nu te mai lasi de hotii. He he he!
27
7
SEMNAT, STERIAN ION-MAZARE, MINISTRUL JUSTITIEI
16
12
deci cu puscarie se vindeca de cancer .bun tratamentul ca uite si functioneaza in cazul lui .
27
4

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620