REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.5° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

VIDEO! Diana ȘOȘOACĂ a făcut SHOW în faţa Guvernului!

VIDEO! Diana ȘOȘOACĂ a făcut SHOW în faţa Guvernului!

Replica API 21 martie 2021 | 00:00 3990

Senatoarea Diana Şoşoacă a participat la protestul de sâmbătă din Piaţa Victoriei, împotriva restricţiilor din pandemie şi a vaccinării obligatorii. Şoşoacă a făcut show în piaţă, unde a susţinut un discurs şi a dansat pe muzica trupei Pink Floyd.

Diana Şoşoacă a fost suprinsă dansând pe piesa "Another Brick In The Wall", care conţine şi celebrele versuri cu dublă negaţie (o greşeală gramaticală în limba engleză) "We don't need no education" (nu avem nevoie de nicio educaţie, trad.).

Nu toţi participanţii la protest au fost încântaţi de faptul că senatoarea Şoşoacă a confiscat scena. Unii dintre aceştia au părăsit piaţa din cauza senatoarei şi s-au plâns ulterior pe Facebook de discursul cu tente extremiste al senatoarei.

Video:

Două manifestaţii de protest au avut loc sâmbătă după-amiaza în Bucureşti, la Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii, oamenii exprimându-şi nemulţumirea faţă de măsurile de restricţie introduse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19. Protestatarii au plecat ulterior spre Palatul Parlamentului, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si Barcaru Gigi o reguleaza la aeroport pe Nusha. Ce drek ma mai faceti liniste ca speriati cuplul
2
0
Noi ce-i care santem fani Las Fierbinti santem alaturea de doanna sosanca
6
4
Ce sperante sa mai aiba Romania cu oameni asa needucati scroaf a care urla tipa si nu stie sa lege 2 cuvinte.Plus ca vad multi sustinatori maxim 4 clase si munciti toata viata tot de unii ca scrofita asta.Astia care tine-ti cu ea de ce nu a-ti iesit in strada , stati in varful patului si comentati pe net.Sunteti porc i condusi de purcica.
10
3
Scroafa asta are un tel bine stabilit. Presedentia . Jigneste si pe cei de dreapta si p-aia de stanga. Numai umflata asta le stie pe toate. Nu era destul ca-i aveam pe sorosistii-securisti care bateau toba in Parlament, sause imbatau acolo. Acum a aparut alta zdreanta, care trambiteaza idei antisemite, legionare. Fai Butelie , nu acepta UE-MUIE, derapaje din astea.
8
3
scroafa s.a urcat iarasi in vooac.maimuta si.a aratat iarasi coorul rosu multimii.o proasta cu o gloata de ydioti.B,fiti liberi si covidati.fa intre voi,sa nu ajungeti la spital,poate mai crapati si o sa va intrebati cum ati crapati de deva ce nu exista.bouarilor!
13
2
Ceea ce face Sosoaca este doar circ. Nimic nu este credibil mai mult nepurtarea mastii si a nu pastra distanta duce la umplerea spitalelor .
13
3
Slugile de cacat au iesit la atac impotriva oamenilorcare-si striga doleantele !Doamna Sosoaca a fost acolo intre oameni , voi unde ati fost lasilor!
6
16
Buna ziua tuturor Am pe nepotul meu Cristian Moise lucreaza la paza la gsp o firma de doi bani si nu stiu daca mai scapa de boala psihica care sufera de ani futu l in gura sa l f t de radiat
2
2
da asta nu face parte din grupul Voua ca parca asa seamana
8
6
dale mweeee la pnl'isti!!!
7
12
azi in timisoara maine in toata tara,csj timis nu a mai prelungit carantina in oras si judet contrar directivelor date de hotii tradatori ai guvernului lui kkt cel mare,iar daca maine bibiloi pierde alegerile in jidania nu au decat sa fuga-n costa rica sau in coasta de Drac
4
12
Nu am nimic cu cei care protesteaza, nu sunt nici pro nici contra. Ce nu inteleg este de ce nu-si aleg lideri inteligenti, lideri care stiu sa se exprime punctual, lideri demn de urmat. Chiar asa de involuat este acest popor!?
13
4
o hahalera sosoaca asta tot securistii sunt in spate!!
15
6
o adunatura de prosti inftunte cu balena mahalagioaica Sosoanca , un butoi de kkt , oribila ca infatisare si prostie.
16
10
..de la protest, sunt.. ca sosoaca...TOTI O APA SI-UN PAMANT..cine i-a bagat in seama???si bietii caini...fugeau...de ei...
15
8
Pt protestatarii poli si ai avnturii ,Care sunt restrictiile alea ce nu va lasa sa va traiti viata linistiti mah fotuva in gura de prosti . Iesiti ca oile la protest da la cat de prosti sunteti ,nici nu stiti pt ce protestati . Ti ai dracu de prosti ce restrictii aveti ca la munca puteti merge linistiti indiferent de ora ,la cumparaturi se poate merge la fel de bn si in mall si in restul magazinelor iar la munte puteti pleca fara sa va deranjeze nimeni si voi protestati impotriva restrictiilor .Vedeti ca sunteti Prosti
15
7
Cum vreti sa se rezolve aceste reguli din care beneficiaza numai guvernanti,stand si urmarind evenimentul numa de dupa perdeaua de la geam nu se va rezolva nimic,greseala este ca nu se pune accent pe problemele stringente,conditiile din spitale sunt dezastruoase,achizitiile fara control lasate la indemana excrocilor,incompetenta politicienilor si a guvernantilor.care mint fara scrupule si multe altele.ONG-urile dece nu iau pozitie,asa cum se zvarcoleau cu doi ani in urma,probabil le convine situatia de fata,sa avem aceiasi masura de judecata pentru or ce neregula dece tac acum,..
8
6
Ce i place lui Sosoaca cand isi gaseste prostii . Pt asta traieste ,sa conduca cetele de prosti .uitati-va ce fete au ,minti netede usor de manipulat
21
10
Doar prostii si pupi curistii sunt impotriva lu Sosoaca. Vaccinati-va in pula de handicapati si stati cu masca pe muie si cand dormiti. Popor retard.
11
26
a trecut pe la dr flavia, altfel nu se explica.e din cele 1000 de persoane cu siguranta.
12
7
I se da prea multa atentie acestei fituici de tip neandertal.
17
8
Scarboasa creatura dracului si mari prosti cei ce pun botul la asa ceva!
26
5
Daca se supara aststentele si medicii ,sa-si dea demisiile in bloc,vom vedea atat guvernul asta schizoid cat si multimea de dilii ce vor face. Unii cunduc tara cu curul,altii care au votat cu curul urela cerand ce sa vezi,renuntarea la masti si la masurile astea mai usor de luat. Pai si asa lumea poarta masti galbene de jeg,multi nu le schimba asa ca sunt pline nu doar de virusul vietii. De jeg,nu mai vorbim. Corect,nu e bine ca institutiile represive sa mai chinuie in plus populatia si asa dusa in jos rau de tot,apropape distrusa psihic si fizic. Cum ar fi,protestele sunt slabute.
9
6
A fost mitingul shoscroafei sau mitingul anti masuri covid. Au procedat exemplar cei ce au parasit dezgustati manifestatia. Din pacate, haur, a confiscat-o.
22
8
le place la romanasi , iar cand dau de dracu e de vina ...vaccinul si covrigul!
17
5
Bai boule in tarile europene cu adevarat democratice sunt demonstratii dar toate partidele parlamentare sustin legile anticovid din tara,pentru ca nici un politician nu contrazice ce spun specialisti in virusologie,asta ar trebui sa stii cand vorbesti de lumea civilizata,toate partidele accepta legea in afara de nazisti sau extrema dreapta,aia sunt mai tampiti aproape cum e Sosoaca din Romania,nu e la nivelul asteia pentru ca intra la zadarnicia combateri bolilor si pentru asa ceva nu ii iarta nici un judecator.
15
9
pentru ciolan se manifesta in toate felurile..............
19
4
Noi fani Las Fierbinti santem alaturi de sosanca
14
6
gratis. La 31 de ani de la Revolutie, aici s-a ajuns. Ne-am gonit copiii, votand mrreu comunistii si iata rezultatul. Am ramas cu analfabetii si cocalarii.
29
6
Sosoaca ii oftica rau pe neomarxisti, nu vedeti ce comentarii pline de ura lasa pe aici.
9
28
Are draci la cur
13
3
i ce nu trebuie.
1
3
femeia asta si alti curajosi a facut show asa cum s-a facut si in alte capitale ale europei. e drept nu avea sponsori si instrumente sa proiecteze lozinci pe blocuri cum ati avut voi pe 10 august, ala a fost show adevarat!!!
12
33
Astia care dau cu hate tare pe sosoaca si tin cu raul sunt puiutii de securisti cu glezna la.vedere, pensati cu programari la manichiura , care isi baga degetu in cur la laba. Poponarilor, pizdelor.
13
35
Femeia asta are nevoie IN MOD CERT de un tratament psihiatric
41
41
Bravo limbistii mei imi place ca sunteti cu noi chiar daca noi va dam la muie non stop.De limbisti ca voi avem nevoie ca nu stiti sa faceti diferenta intre bine si rau.Va place cu raul adica cu noi si sa ne cacam pe voi si voi sa stati.Succes in limbile voastre dragi sclavi de romani ai nostri si ai u.e.
8
29
Sa vaccineze cineva balena, vaca infecta, sacul asta de cacat.
41
16
pentru ala de la 2 20. Poti pleca cand vrei sa fi sluga occidentului nu te tine nimeni in groapa cum zici tu. Viata este frumoasa daca sti sa o traiesti oriunde ai fi.
14
21
Problema noastra este ca, avand portile deschise catre o lume mai buna, am ales sa ramanem sa traim in groapa de gunoi a Europei.
32
12
in fruntea unei adunaturi de boi nu putea sa fie decat o scroafa
62
10
Halca de p.....soros este de vina hahahahaaa asta v-a confiscat caPUl LA toti...v-a sters mintea...cum este posibil sa o ascultati pe mahalagioaca asta...nici eu nu sunt pentru restructii..fiecare cum doarme.....dar,daca ati ales lider pe catza asta va meritati soarta...
37
7
grobian, catu, orban, voiculescu, de kwj nu mai vorbim, tara se afunda si prostii inca se sterg la ochi si nu le vine sa creada!!!
19
35
Grobian...
33
9

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016