REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

VIDEO. Ea este fata de 14 ani din Săcele, ucisă de propriul tată!

VIDEO. Ea este fata de 14 ani din Săcele, ucisă de propriul tată!

Replica API 21 ianuarie 2019 | 01:02 10894

Durere fără margini la Săcele, acolo unde, un așa zis tată a îndurerat întreaga suflare, după ce a recurs la un gest incredibil. Și-a ucis propriul copil, în vârstă de 14 ani. Vineri, 18 ianuarie, în jurul orei 14.20, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele din județul Constanța. Conform primelor date, un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia i-ar fi injectat, posibil cu o seringă, o substanță, fapt ce a condus la decesul minorei.

Ulterior se pare că a încercat să se sinucidă, tot prin injectare cu o substanță necunoscută. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă, cu elicopterul SMURD.

Se pare că substanţa ar fi un erbicid foarte puternic.

În urma autopsiei, a reieșit că fata a murit prin asfixiere mecanică, asta înseamnă că, cel mai probabil, călăul a strâns-o de gât. C. B. de 47 de ani mai are acasă doi copii mai mici, o fată de 11 ani și de un băiat de 8 ani. Precizăm faptul că individul, până la acest moment, nu și-a explicat teribilul gest.

Mama copilei este în șoc. În cursul zilei de sâmbătă, femeia a mers la morgă pentru a ridica corpul fiicei sale, pentru a o înmormânta creștinește. Repeta într-una: ”Nu l-am văzut în stare să facă așa ceva!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
.trebuie canalizare,daca va KAKATI..in lighean???si dupa aia il aruncati...peste gard???
4
2
Acest nenorocit trebuie sa aibe conditii bune in inchisoare?
6
0
Jalnic, in primul rand pentru familia afectata de aceasta nenorocire, iar in al doilea rand pentru asa zisii ,, comentatori" de 2 lei, care sunt total pe langa subiect. Omul moare si voi aberati ... Nu va mai saturati de mancat rahat cu pumnul ... Nu meritati nici un capat de ata ... nu canalizare ... La voi daca nu face primarul treaba nu e bine, daca face, de ce face ... sunteti pierduti ... numai aveti nici o sansa ...
5
1
Opriti invazia taranusilor in oras!! Ar trebui puse zabrele la intrare! Suntem invadati de tarani, in toate locurile civilizate din oras sunt taranusi. Ii vezi dupa pantofii sau ghetele murdare de noroi. Feriti-va!!
1
7
Daca nu a si futut-o...bou a.fost. pac pac.. .capra ii dadeam
0
13
Substanta aia era cunva zer de oaie? Eu asa am fct bani vindeam branza si beam zeru.
4
3
Lumea arde.n foc,baba se piaptana, tu esti!! Nu au astia aproape de oras ce aveti voi in sacele. Nu mai manca aiurea. Cred ca de asta si a omorat asta copilul ca s.a saturat de wc-ul din fundu-l curtii.
4
8
Dar hotarati-va, a fost otravita sau nu, strangulata sau ambele, ca nu e clar ce s -a intamplat.Rezultatul necropsiei daca alte date nu sunt.
0
7
Cacati constanteni
1
12
Pai doar aici au curaj sa deschida gura. Maine da de primar pe strada, da basca jos din cap, saru mana sefu si pleaca mai departe sa comenteze si sa injure pe la spate, sau mai nou pe net. Stilul romanesc
13
7
O stire unde Copilul a fost ucis mai bine zis
1
7
Ce treaba are canalizare cu cazul copilei bai retardule.. Mergi la munca si pune.ti singur canalizarea daca tot te plangi putoare nenorocita.. Numai sa va plangeti stiti..si va plangeti pe unde apucati..chiar si la.o stire unde un copil a murit..al dracu sa fi de sclav
26
6
Primarul din sacele amana canalizarea ca sa se inteleaga la spaga ginerele lui. Hoti nenorociti
14
11

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016