REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
24.4° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

Video! JADOR și Vlăduța LUPĂU s-au dat în STAMBĂ pe LITORAL

Video! JADOR și Vlăduța LUPĂU s-au dat în STAMBĂ pe LITORAL

Replica API 7 august 2021 | 00:21 15222

Vedetele au luat cu asalt litoralul românesc și în prima săptămână a lunii august. Și ce știu să facă cel mai bine când merg în vacanță la mare? Evident, un mare show. De data aceasta, cunoscutul artist Jador și Vlăduța Lupău au făcut furori în Mamaia. Aceștia au fost cazați la un luxos hotel din partea de nord a stațiunii, mai exact, la White Tower Mamaia, preferat de tot mai multe vedete și oameni influenți din România.

Litoralul românesc, preferat de tot mai multe vedete

Litoralul românesc a reintrat în atenția artiștilor, aceștia preferând stațiunile românești, în defavoarea destinațiilor exotice. Printre cei care au semnat condica sezonul acesta se numără nume precum Feli, Andreea Bănică, Dana Săviucă, Teo Rose, Jorge, Marian Vanghelie, Oana Mizil, Lino Golden, Șelly, Speak, Ștefania, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, Laura Giurcanu și Elena Ionescu, Loredana Groza. Astfel, printre multitudinea de artiști prezenți la mare, s-au aflat și Jador împreună cu Vlăduța Lupău.

Cei doi au fost cazați la un hotel de lux din zona de nord a stațiunii Mamaia și au făcut mare show.

Jador, distracție la malul mării

Remus-Ionuț Dumitrache, cunoscut drept Jador, și-a petrecut ultimele zile la mare, împreună cu mai mulți prieteni, dar și alături de Vlăduța Lupău cu care a lansat o piesă. Îndrăgitul artist și-a ținut la curent fanii, postând pe rețelele de socializare fiecare moment important din vacanță. În primele zile, artistul s-a distrat la plajă și la piscina hotelului la care s-a cazat. Acesta a fost tot timpul înconjurat alături de prieteni. Serile, artistul și le-a petrecut așa cum știe cel mai bine să o facă, anume, și-a făcut apariția în cluburile de fițe din stațiune. După câteva zile de bălăceală și voie bună, artistul a continuat distracția pe Alezzi Yacht, și de această dată fiind însoțit de prietenii săi.

Vlăduța Lupău nu e prea încântată de modificarea plajelor

Ajunsă la mare, artista a fost cazată la hotelul preferat de vedete, White Tower Mamaia, acolo unde a fost cazat și Jador. Cântăreața a fost prezentă pe litoral datorită numeroaselor concerte pe care le-a susținut de-a lungul stațiunilor românești. Dar, dacă serile le petrecea înconjurată de fani, ziua, artista a decis că merită câteva momente de relaxare pe plaja nou înnisipată. Lupău nu s-a arătat atât de încântată de noile modificări pe care le-a suferit plaja, afirmând că ,,Nu știu dacă și în celelalte stațiuni s-au mărit plajele, nu știu nici care este motivul pentru care s-au făcut astfel de modificări, dar mi se pare că faci foarte mult de la șezlong până la apă.”, a spus artista. Cu toate astea, artista a savurat razele soarelui și și-a etalat formele la piscina hotelului.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai fituica,ne lasi cu vladuta asta odata ca facem enterocolita
1
0
Cine este Jador, un cocalar cu figuri de vedeta.
14
0
Nu-l mai mediatizati atata pe pitecantropul de Jador .
18
0
Vladita Lupau are voce dar ca om un caracter de retardata.
22
0
sunt acesti indivizi? parazitii societatii
20
0
Doua rapciugi. Daca ii pui la un loc nu au 10 neuroni functionali
25
1
nu mai faceti magraonii si botoxatele vedete .
27
0
Da ce are Vladuta asta de ne asfisiati cu ea? cred ca are 1,50 si daca-i iei smacul de pe fata e vai de ea. Una care canta la nunti!
29
0
Pe aceste vedete de carton si pe aia care-i pupa in kur
26
0
Ma doare in poola
21
0
Hai ca a inceput sa ma doara parul pubian de atata vedetism.
28
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118