REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

VIDEO! La Şcoala 23 din Constanţa, NIMENI nu a AUZIT de COVID

VIDEO! La Şcoala 23 din Constanţa, NIMENI nu a AUZIT de COVID

Replica API 19 februarie 2021 | 00:10 5452

Imaginile surprinse miercuri, 17 februarie, în faţa Şcolii Gimnaziale nr. 23 “Constantin Brâncoveanu” din Constanţa dovedesc faptul că cetăţenii oraşului de la malul mării au cam uitat de Covid. În timpul prânzului, zeci de părinţi şi bunici îşi aşteptau copiii să iasă ori să intre la cursuri, în faţa şcolii, blocând accesul pe trotuar şi stând îngrămădiţi de parcă pandemia ar fi dispărut.

Înghesuială la intrarea în curtea şcolii

Reporterii Replica au surprins miercuri, 17 februarie, imagini care demonstrează că pandemia de coronavirus nu-i mai sperie pe constănţeni. La întrarea în curtea Şcolii Gimnaziale nr. 23 “Constantin Brâncoveanu” din Constanţa, părinţii şi bunicii au făcut cale bătută cât şi-au aşteptat odraslele să intre sau să iasă de la cursuri.

Înghesuiala de la intrarea în curtea şcolii a blocat trotuarul, iar pietonii care circulau pe acolo au fost nevoiţi să se strecoare care cum a putut. Cel mai grav este că unii dintre cei care aşteptau în faţa şcolii nu purtau măşti ori le ţineau sub barbă, cu toate că se aflau printre copii.

Pe avarii, în staţia de autobuz

Nu doar că au blocat trotuarul în aşteptarea odraslelor, dar au ocupat şi staţia de autobuz. Cei mai comozi au venit cu maşinile pentru a-şi lua copiii de la şcoală şi, cum nu au găsit loc de parcare, s-au proptit în staţia de autobuz 102. La sosirea mijlocului de transport în comun în staţie, acesta a fost obligat să oprească, pentru a urca călătorii, pe prima bandă de circulaţie, încurcând traficul, şi asta din cauza autoturismelor oprite pe avarie în staţie.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziarista de 2 lei care filmeaza cu camera ascunsa si care nu spune nici macar adevarul. Mastile sunt purtate dupa cum se vede in filmare. Iar distantarea sociala sa o filmeze in mall sau supermarketuri. La alte scoli credeti ca e altfel?
0
0
Copiii acestia sunt precum animalele de companie ...au un traseu bine determinat , casa .scoala , casa , sunt in lesa tot timpul . Iar parintii , niste puturosi denaturati care cred ca daca au odrasla la scoala pot parca oriunde , se poate parca si la 200-300-400 m distanta....mergi cu copilul de mana , asa cum au mers si parintii nostri !
2
0
Mai lasati-i dracului de plozi sa se descurce si singuri!!! Si la futut o sa-i duceti tot voi, parintii cu masinile?!
4
2
Sa ne bagam pula in plozii lor
2
1
In zona 1 a orasului pe strada Semanatorului e focar de infectie. Tiganiij isi fac nevoile pe trotuar si arunca in strada gunoiul.Ei locuiesc abuziv de zeci de ani si nimeni nu are curaj sa i evacueze, desi sunt 3 decizii definitive de evacuare. Ei nu platesc taxe,apa,curent in schimb primesc ajutoare ca stau si se inmultesc pentru alocatii.
1
0
Parcheaza milfele la sc23 pe trecerea de pietoni cu politia locala de fata. Ce-i drept, in ultima vreme gardienii stau la caldura in masina si joaca tetris pe telefon. La fel se parcheaza si angajatii de la marina pe str fulgerului. Au umplut strada cu table si bidoane prin care isi rezerva parcarea desi e domeniu public. La comandament isi spala masinile in curte si toata mizeria ajunge pe str dezrobirii.
4
0
Pai ce parcare exista in zona....cucu...
2
1
Ceai facut Bobita? Sti ce zic?
1
2
Sti ce e la scoala asta. E placere la 2 ore.
3
0
Covidu asta v a mai aruncat un ciolan la ros altfel nu stiu cum va mai faceati traiul asa de usor din articole de gradinita ma rog de clasele 1 4.
3
4
La toate scolile este asa...
5
0
Cati prosti au copii ... pacat ... ei nu au nici o vina. Oameni de lumea a treia in gandire si comportament.
7
1
Clasele 5-7 cand incep cursurile cu prezenta fizica? Valabil pt.toate scolile!
2
0
Lasa ca a-ti auzit voi de covid in redactie,unde va inghesuiati sa intrati toate "vedetele" in poza.va era frica ca nu va vede lumea Mai iesiti pe teren ca sunt cam babane toate,mai faceti miscare si sa vezi la anul cum intrati toate in poza.lol
11
2
Pe mine ma doare drept in poola de tot neamul tau de retardati Sa-ti dam toti muie boule
2
3
Daca ar fi poarta deschisa ar propti masina in iesirea din scoala,in rest toata lumea grupata la.povesti
6
0
auzi ma!ma doare n pula de copilul tau, eu nu sunt obligat sa intarzii la intalniri, la munca sau in orice fac ca un cretin pierde vara ca tine s a dus sa isi ia plodul de la scoala si i s a sculat lui sa parcheze in fata. Parchezi unde vrei, mergi pe jos, il iei si apoi pleci. Nu trebuie sa incurci circulatia. asta inseamna civilizatie dobitocule. Pacat ca ai si copil..
18
2
Gura matii de prost. Unde vrei ma sa parchezi in zona? Si cum iei copil de 6 sau 7 7 ani de la scoala? Il astepti in coloana pe distanta de 1km?retardat de ziarist. Plus toti sunt cu masca, cretinule.
6
20
Va contraziceti !! Hahaha
0
0
Le cad ouale daca merg 3-400 de metri pe jos pana acasa.
20
1
Asa e la toate scolile si gradinitele din Constanta. Inghesuiala mare cand ies copii de la ore. Nimic schimbat, ca inainte de pandemie.
20
1
Politia locala a auzit
12
1
Baga mi as tot in mama ta de ziarist de kkt filmezi si pe ascuns. Toata lumea are masca ziarist de 2lei
11
22

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016