REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

VIDEO! Poliția Locală din Constanța a ieșit la treabă: Se ridică mașini într-o veselie, în zona REYNA

VIDEO! Poliția Locală din Constanța a ieșit la treabă: Se ridică mașini într-o veselie, în zona REYNA

Replica API 16 august 2021 | 22:56 6324

Poliția Locală a municipiului Constanța și-au reluat activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar. Astfel, în cursul zilei de duminică, 15 august, în cel mai aglomerat weekend de la malul mării, mai multor turiști le-au fost ridicate autoturismele. Polițiștii și-au găsit primele „victime” în zona Reyna din Constanța, acolo unde mai mulți turiști au parcat în locuri unde acest lucru nu era permis.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier al Direcției Generale Poliția Locală Constanța desfășoară zilnic acțiuni pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă reglementările în vigoare privind oprirea sau staționarea autovehiculelor în zonele unde există indicatoare specifice.

Aceste controale sunt din ce în ce mai dese în ultima perioadă, așa că, grijă mare unde vă parcați mașina, pentru că s-ar putea să rămâneți fără ea. Reprezentanții Primăriei Constanța ne-au declarat că astfel de acțiuni vor avea loc în mod constant, iar conducătorii auto care sunt depistați vor fi sancționați. De la începutul anului au fost ridicate peste 320 de autovehicule.

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria C-ta ar trebui sa arunce o privire si prin tarile civilizate. Se pot ridica parcari etajate din structura usoara si daca nu baga toti hotii de politicieni mana in caraiman, ies chiar ieftine. S-ar rezolva o gramada de probleme cu bani putini, insa la noi se construieste o buda fara accesorii cu 50 de mii de euro, cum sa iasa o parcare ieftina. Numai comisioanele se ridica la cateva milioane de euro.
0
0
O sa mai castige liberalii voturi la pastele cailor. Amiralul i a facut ko. Dar poate asta a fost si jocul...
6
2
Felicitari!
9
4
Politia Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Manu stie!
11
2
sa vina si in faleza nord sa vada ce e aici , cred ca le ia o saptamana sa ridice toate masinile parcate numai cum vor muschiu lor...turistii pli
19
4
Pai nu se anulase ordinul de ridicare a a masinilor ?
8
12

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436