REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

VIDEO! Polițiștii au tras focuri de armă, după ce un tânăr rupt de beat a furat o dubă!

VIDEO! Polițiștii au tras focuri de armă, după ce un tânăr rupt de beat a furat o dubă!

Replica API 28 iunie 2020 | 00:10 2351

Un tânăr de 20 de ani a furat o autoutilitară din parcarea unui hotel, iar apoi a pornit într-o cursă pe străzile din Cluj, oamenii legii trăgând mai multe focuri de armă în încercarea de a-l opri. Odată prins, polițiștii au constatat că individul se afla sub influența alcoolului și nu avea permis.

Sâmbătă, în jurul orei 02.15, Poliția Cluj-Napoca a fost sesizată despre furtul unei autoutilitare, din parcarea unui hotel, din Cluj-Napoca, scrie mediafax.ro. Autoutilitara a fost dată în atenția patrulelor din întreg județul, formându-se filtre rutiere pe raza întregului județ.

„La scurt timp, aceasta a fost identificată în municipiul Cluj-Napoca de către un echipaj din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi”, potrivit Poliției Cluj. Polițiștii au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă tânărul aflat la volanul mașinii și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, împreună cu echipaje de poliție rutieră și de ordine publică din cadrul Poliției Cluj-Napoca, Poliției Gherla și a Serviciului Rutier.

„În timpul urmăririi, atât polițiștii cât și jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj-Napoca au tras mai multe focuri de armă, de avertisment și asupra autovehiculului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane”, potrivit sursei citate, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine trageau cu prastia decat cu fieroaicele alea Carpati. Interlopii sunt mai bine inarmati si mai protejati de lege decat politistii.
4
0
pe locuri , fiti gata , start ! poza ne arata o proba de atletism... parca la americani sau in alte tari , este putin diferit , nu prea poti sa te iei la intrecere cu...glontul.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016