REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° ConstanÈ›a Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
23.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

VIDEO! PRIMELE IMAGINI cu tânăra din Dolj răpită din fața casei de doi bărbați

VIDEO! PRIMELE IMAGINI cu tânăra din Dolj răpită din fața casei de doi bărbați

Replica API 1 ianuarie 2021 | 03:39 6240

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia imaginilor video cu tânăra de 18 ani, răpită din fața casei de doi bărbați.

O tânără de 18 ani din comuna Catane, județul Dolj, a fost urcată miercuri cu forța într-o mașină de doi bărbați. Aceasta a fost găsită joi de polițiști, care i-au dus la audieri și pe cei doi bărbați suspectați de lipsire de libertate.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din Rast au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul o tânără de 18 ani, din comuna Catane, a fost urcată cu forţa într-un autoturism care ulterior a pornit în direcţia comunei Bistreț.

Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate la fața locului. Oamenii legii au căutat tânăra și au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe raza localității Catane, fiind astfel identificat numărul de înmatriculare al mașinii în care a fost urcată fata.

Totodată, au fost instituite filtre în tot județul pentru depistarea în trafic a autoturismului.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii doljeni în colaborare cu cei din cadrul IPJ Argeș au fost identificați doi tineri, de 21 și 29 de ani, din comuna Merişani, sat Vărzaru, județul Argeş, bănuiți că ar fi mers în comuna Catane, la domiciliul tinerei, pe care ar fi urcat-o cu forța într-o mașină, în care se mai aflau alţi 3 bărbaţi.

Joi, polițiștii din Olt au depistat în trafic în Slatina o mașină în care se afla tânăra. Aceasta a fost preluată de polițiștii doljeni și dusă la sediul poliției pentru audieri.

De asemenea, cei doi bărbați din Argeș au fost preluați de polițiștii doljeni și duși la Poliție pentru cercetări.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertare în mod ilegal, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La sapun cu tiganii!
5
0
Daca doresc ridicarea , unui bust cu Maresalu Antonescu , nu-i asa ca nu am voie ?? A fost xenofob si rasist , corect ? Dar vomitaturile care asculta manele , la maxim si tiganii care rad si isi bat joc de romanii , au drepturi si nu sunt rasisti ?! Ce blestem al istoriei . Oricum si romanii care asculta manele , pupa in fund direct , tiganismele .
27
0
am nevoie de ajutor la o fabrica..
12
0
Ma ia groaza cand vad comentarii ca e cioara, ca asa e la ei varianta rapirii din sarai, mai fratilor traim in Romania in UE, daca bagatelizam aceste infractiuni barbare, nu facem altceva decat sa incurajam astfel de infractiuni. Maine poate sa o rapeasca in vazul lumii pe fie-ta si nimeni nu intervine ca o fi vreo prostituata care s-a inhaitat cu ei. Legea este pentru toti cei care traiesc in acest spatiu si trebuie respectata.
19
4
Inchisoare pe viata!
14
1
Sunt romi din rominia vorbitori ai limbii romani
12
4
ba,daca nu schimbati legea cu pedepse peste 10 ani,fara reducere,ptr pesti si rapitori,o sa va fure coardele din casa.Sper sa ia si citeva panarame de judecatori,poate isi dau seama asa la ce duce coruptia lor!
19
1
Daca baga in seama toti golani de pe net toti infractori fetele ai cauta asta patesc
4
5
Daca aia este o cioara , nu ne intereseaza ! La indieni asa e obiceiul !
13
4
Rapirea din serai breeee....in varianta tigano mogaldaneasca.Natiune de rahati.......
21
2
7,62!la toti!alta data nu se mai intimpla!
26
1
noi tzigaan face asa ca destepti si poate,nu fraier romanu munca! noi tzigan protectie drepturi ,roman drept la munca!
6
155
In clip se va multiple infractiuni si cica sunt cercetati pentru lipsire de libertate. In halul asta a ajuns Romania. Haite de tigani rapesc fete pentru prostitutie. Nimeni nu i deranjeaza
75
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620