REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Video șocant! Accidentul BMW-ului înmatriculat ZEU, filmat de o cameră de supraveghere

Video șocant! Accidentul BMW-ului înmatriculat ZEU, filmat de o cameră de supraveghere

A.F. 2 septembrie 2023 | 09:34 5700

Accidentul din Sibiu, în urma căruia o tânără şi-a pierdut viaţa, a fost filmat de o cameră de supraveghere montată pe unul dintre cele două autobuze în care autoturismul s-a izbit cu peste 100 de km/h.

Video socant! Accidentul BMW-ului inmatriculat ZEU, filmat de o camera de supraveghere

Geanina, o tânără în vârstă de numai 30 de ani, a murit pe loc în urma accidentului produs pe 31 august a.c., în jurul orei 22.20. Cumplitul accident a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Video socant! Accidentul BMW-ului inmatriculat ZEU, filmat de o camera de supraveghere

 

Pe imagini se poate observa cum şoferul BMW-ului înmatriculat ZEU circula cu o viteză excesivă, iar în zona sensului giratoriu de lângă Cimitirul Municipal a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a sărit peste sens şi s-a izbit violent de două autobuze parcate.

Video socant! Accidentul BMW-ului inmatriculat ZEU, filmat de o camera de supraveghere

Tot pe imagini se poate observa şi faptul că, înainte de a pierde controlul volanului, şoferul BMW-ului pare că ar fi participat la o întrecere cu o altă maşină, lucru confirmat şi de alţi oameni care au comentat la clipul video postat pe Facebook: "Din ce se vede, pare că făceau întrecere cu maşinile", a scris Stepaniol Asoltani, în timp ce un alt comentariu a fost: "Chiar făceau întrecere, nu pare", potrivit antena3.ro.

Video socant! Accidentul BMW-ului inmatriculat ZEU, filmat de o camera de supraveghereTânăra moartă în cumplitul accident

De altfel, imediat după impact, tineri aflaţi în cealaltă maşină, cu care şoferul BMW-ului s-ar fi întrecut, au coborât în fugă şi au mers să îi ajute pe tinerii aflaţi în maşina distrusă. În clipul video se pot auzi în timp ce o strigă chiar pe tânăra care şi-a pierdut viaţa.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Video socant! Accidentul BMW-ului inmatriculat ZEU, filmat de o camera de supraveghere

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni", au anunţat poliţiştii din Sibiu.

Ultima postare a tinerei care a murit în accidentul din Sibiu a fost: "Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune că ale mele".

Atenție, video cu puternic impact emoțional!

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de c***i, sa arda toate. Cum zbiara, ce le-as baga in ceaun sa le fac sapun.
6
0
o puitoare de c****t!!!
5
0
De ingerash sau de chilot de formula unu, depinde de pozitia ocupata in cotetul pe rotzi!
1
0
Aia din fata au scapat pentru ca aveau centurile cuplate. Pariez ca amarata de 30 de ani ocupa bancheta din spate, unde nu se stie de ce naiba aproape nimeni nu poarta centura de siguranta. Mici detalii, mari diferente.
0
3
Dupa atazi drogatzi si betzivi care au omorat oameni nevinovatzi in sfarshit si o veste buna,un shofer idiot nu omorat nici un om,a murit doar pretena lui,la mai multzi dastia pentru care militzia este zero caci ei se cred zei sau zmei,foarte bine ca muritzi sau omoratii pe cei dragi voua in accidente rutiere poate asha se mai linistesc si altzi viteji ca voi caci daca militzia nu poate sa va faca nimic macar asha sa fie mai putzini zei,zmei,beizadele,bombardieri,pitzipoance si alte specimene dastea pe shosele.
10
0
craaaaaaa
14
0
Am BEMVE mă doare la salamus
10
2
Șocant, bai nene!!! Accidentul a fost filmat.... Numai știri de kkt, socant ar fi fost sa-mi fi dublat pensia. As fi făcut și eu plaja în Grecia, asa....Eforie Nord.
14
7
Cand vrei sa pari ce nu esti si nu vei fi,o poti pati. Asta pentru cine se crede sofer indemanatic sau face alte lucruri doar ca sa iasa in evidenta, ca paduchele pe frunte. Pacat. Nu stim daca a fost sau nu o intrecere sau pur si simplu ceva ce poate pati si un om care de obicei este normal. Dumnezeu sa-i ierte pe acei oameni care au murit.
11
1
si de ce este o stire despre un accident in sibiu in replica de constanta?
13
3
Țigani pești.... și coorvele lor....
19
0
CYOABA KING regele cyorylor
17
0
g***i sau cipanzei ?
16
2
supusii regelui c****a cu "benveu" =selectie naturala .
19
0
Selectie naturala
16
0
Deh intreceri! Pacat de tanara fata,! DUMNEZEU SA O IERTE!
5
10
Au vrut sa afle care zboara mai repede !
24
1
Mi se pare mie sau sunt de e.t.n.i.e. r.o.m.a?
26
2
nu sunt sibieni, sunt borati.
28
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166