REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

VIDEO! Sorin RUGINĂ, PRIMUL constănțean VACCINAT ANTI-COVID

VIDEO! Sorin RUGINĂ, PRIMUL constănțean VACCINAT ANTI-COVID

Replica API 27 decembrie 2020 | 10:34 3780

Primul medic care s-a vaccinat anti-covid duminică, 27 decembrie, a fost prof.univ.dr. Sorin Rugină, fostul rector al Universității Ovidius.

Acesta va marca startul unei ample campanii de vaccinare nu doar în România, ci în întreaga lume. România a primit deja prima tranșă de 10.000 de doze, iar o treime din acestea au fost distribuite în țară la 10 mari spitale aflate în prima linie, printre care şi Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanţa.

Reamintim că primele 10 mii de doze de vaccin anti-COVID-19 au ajuns ieri la București după ce acum două zile au intrat în România, pe la Vama Nădlac.

După vaccinare, Sorin Rugină a făcut și câteva precizări. „Sunt posibile reacții, cefalee, stare de oboseală, febră. Reacțiile majore care au îngrozit populația se pare că pot apărea la revaccinare. Suntem pregătiți, nu am avut emoții acum, am avut emoții cu privire la pregătiri pentru că nu știam când vom începe, pentru a încerca să ne încadrăm în programul stabilit. E important cum ne valorificăm dozele, vaccinarea e simplă,virusul este de necontrolat. E un număr mare de decese, avem dovada că nu avem altă armă decât vaccinarea. Atunci trebuie să ne îndeplinim misiunea cu brio, comunitatea trebuie să aibă încredere pentru că nu facem decât o promovare profesională. Cei care au trecut prin experiența infectării trebuie să povestească și altora pentru a-i convinge să se imunizeze. Vom fi învingători. Nu am nicio reacție decât bucuria că m-am vaccinat și îngrijorarea că trebuie să coordonez această campanie. Lucrurile vor merge normal, cu personalul nostru bine pregătit și motivat să se vaccineze.”, a precizat doctorul Sorin Rugină.

VIDEO:

.

.

D.B., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asteptam 7 ani sa vedem cum supravietuieste. Probabil trebuie repetat in fiecare an, sau chiar de 2 ori pe an.
0
0
Dupa vaccin poate il ajuta Dumnezeu sa prinda loc pe aleea principala din Cimitirul Central, acolo scapa sigur de covid!!!!
2
0
Badescu cand se vaccineaza????
1
1
bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe.
6
0
Pe Poptile de la dgas o stiti? Aia de face mangle sa puna pe faras oamenii care i-au intins o mana cand murea de foame... faceti niste sapaturi sa aflati ce raoandula este! Rusine pnl ca puneti astfel de oameni in functii importante!!!!
4
0
Poptile crezi ca scapi?
3
0
A iesit si Rugina taman ca paduchele in frunte! Nene Rugina asa-zis prof. univ. dr., abia cand vom scapa de toti ca tine se mai poate face ceva in orasul asta! Nu as avea niciun motiv sa nu laud gestul unui om care vrea sa dea comunitatii un exemplu pozitiv, dar nu e cazul lui Rugina, un binecunoscut spagar si ca medic, si ca asa-zis profesor. Pacat ca ies in fata tot oamenii astia, pacat! Le-o veni si lor randul sa plateasca pt cat au furat.
12
3
Daca il vaccinau pe Teodosie primul toata lumea era multumita. La cat de prosti suntem avem nevoie de mai multi preoti nu de medici
6
3
A iesit ca paduchele. De unde pana unde el primul? Personalul de pe ambulante sau de la urgente sau de la ati??? Idiotilor care l-ati promovat pe asta
17
1
Poate face vreo reactie alergica la spaga
19
2
Spagarul numarul 1 , e si acum nr 1
17
1
pentru a-l face ??? Muie !!!
11
2
O piele a penisului
12
5
Corect din partea batranului era sa imparta vaccinul cu Bobe si Sarbu.
21
5
E vrajeala S-a vaccinat la misto
19
11
sigur era vaccinul in seringa si nu l-a furat rugina?
27
4
Nu inteleg cum a ajuns mosul asta comunist de rugina sa se bage el in seama cu vaccinul! Alti medici capabili nu mai exista in C-ta, in afara acestui libidinos care la varsta lui ar trebui sa stea la pensie si sa isi numere spaga luata toata viata! Mi-e si scarba cand il vad!
32
5
Bulangiule acum cateva saptamani borai din tine ca te vaccinez primul???. Acum javra ordinara te ai dat la fund.
17
8
Vaccin facut pe repede inainte , testat la fel! Sa speram ca este reusit . Sa nu ajungem sa umblam pe strada ca dupa razboi chimic!
15
7
ca unul care am trecut recent, si nu foarte usor, prin acest Covid, abia astept sa-l fac. nu doresc nimanui, cei care cred sau nu, sa se confrunte cu simptomele acestui mic ucigas, nestiind ce aduce ziua de maine, in perioada de 14 zile, cat te afli in izolare. ca sa nu mai vorbim despre ce sechele poate lasa in urma. fiecare este liber sa faca cum crede de cuviinta.
44
6
Unul din rarele articole ale Replica fara laturi. Nu s-or fi trezit postacii?
18
7

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620