REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

VIDEO. TERORIZAŢI de vecinii care ascultă noapte de noapte MANELE, iar ziua fac MIZERIE!

VIDEO. TERORIZAŢI de vecinii care ascultă noapte de noapte MANELE, iar ziua fac MIZERIE!

Replica API 15 august 2018 | 00:00 415

Manele care răsună noapte de noapte, până spre orele dimineții, animale priponite în stradă și saci de PET-uri adunați de prin gunoaie, aruncați tot în stradă. Aceasta este atmosfera „europeană” pe care spun locuitorii unei străzi din comuna Cumpăna că sunt nevoiți să o suporte din partea vecinilor lor de etnie romă. Mai mult, acuză oamenii, vecinii construiesc fără a deține autorizațiile necesare. Oamenii spun că au ajuns la limita răbdării, dar la fel de drept este că locatarii gălăgioși nu au fost ocoliți de Poliția Locală. Din contră, după cum ne-a precizat primarul comunei, Mariana Gâju, polițiștii locali i-au amendat în repetate rânduri.

„Suntem pur și simplu terorizați de acești indivizi. Noapte de noapte dau volumul la maximum și ascultă manele. Joi, manele, vineri manele, sâmbătă la fel, duminică, iar manele. Noapte de noapte și la orice oră din zi! Am sesizat și Poliția Locală, au sunat și la 112, dar nu se schimbă nimic. Ei construiesc ilegal, nu îi vede nimeni. Sunt racordați ilegal la rețeaua de distribuție a energiei electrice, din nou nu îi vede nimeni.

Chiar dacă sunt amendați, își fac în continuare de cap, nestingheriți. Chiar nu se pot lua niște măsuri eficiente? Să le fie tăiate ajutoarele sociale să se găsească niște soluții”, ne-a reclamat un locuitor al comunei Cumpăna. Aceasta este atmosfera de pe strada Berzei, spune localnicul. Vecinii de etnie romă își ridică case fără să obțină nicio autorizație, fără să respecte nicio regulă. În plus, cară cu căruțele sacii de PET-uri pe care îi strâng de prin gunoaie, iar animalele le priponesc în stradă.

Luni, 13 august a.c., reprezentanții Poliției Locale și arhitectul șef al comunei Cumpăna s-au deplasat la adresa indicată de pe strada Berzei, unde au constatat că, într-adevăr, nu sunt respectate normele de construcție. Drept pentru care, respectivii au fost amendați. Mai mult, după cum ne-a precizat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, polițiștii locali au „vizitează” în mod regula zona, în ultima perioadă fiind aplicate amenzi atât pentru muzica dată la refuz, care derajează ceilalți localnici, cât și pentru mizeria făcută pe domeniul public, inclusiv pentru depozitarea pe domeniul public al sacilor cu PET-uri. Mai mult, și pe viitor atenția polițiștilor locali va fi îndreptată spre zona respectivă, având în vedere reclamațiile din partea vecinilor indignați.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai kitzaiti, neputinciosilor. Meritati toate cacaturile astea. Nimeni n-a venit cu vreun program politic de liniste si ordine si nimeni dintre loserii de voi nu l-ar fi votat. Veti ajunge sa le-o sugeti la tigani si va spun asta cu toata tristetea.
0
2
Cel mai bun tigan e tiganu' mort!
16
0
De ce tb sa suportam ca infectii astia sa fure apa, energie si sa ne polueze fonic?ca sa ramana unii la conducere?rusine, sper ca puteti dormi linistiti noaptea cu constiinta incarcata
8
1
astia sunt liberali,,nomad este o persoana fara frontiere,.libera zboara cioara din pom in pom.
7
0
acum vorbiti ca tziganii sunt electori PSD ,dar cum vin alegerile sa vezi cei mai cauta si liberalii si usr-istii .Ce ,ati uitat pe BHASE cand se pupa cu tziganii ,cand ii dadeau afara nevasta din cort, ca stateau la sfat numai masculii, ce se pupau cu de-alde Bercea Labe triste , mai acum va faceti ca ploua si va pute dar cand voteaza tziganii pentru voi este bine
10
1
Aceasta nu este muzica manea. Este turceasca sau arabeasca. Tiganu' cand vrea este turc, tigan, indian...dupa cum se poarta la momentul respectiv. Cand cerseste este ortodox, cand se roaga este cu Allah, cand cere ajutoare este tigan chinuit de soarta si a.m.departe..
17
0
pentru astia nu aveti gaze ?
14
1
Degeaba vine diaspora la protest.Aveti in imagini bazinul electoral psdist care pune stampila pe o capatana de porc ca sa primeasca o capatana de porc de la abator.
17
1
Votantii ai PSD madam Ciju
11
1
La noapte schimbam repertoriul bagam Traviatta!
9
4
purceaua aia de primareasa a iesit sa-si faca imagine si prin asa ceva, acest articol arata implicarea ei in problemele oamenilor.Sa contiuati sa o tot votati, ca uite, ea nu mai poate de grija voastra, se gandeste pana si la somnul vostru.
14
3
ce nu va convine?astia si morti voteaza fascistii lui liv-jong-unu.
12
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016