REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

VIDEO! Uite cum se TAIE dubla CONTINUĂ în MAMAIA

VIDEO! Uite cum se TAIE dubla CONTINUĂ în MAMAIA

Replica API 22 decembrie 2020 | 00:22 2017

Șoferii teribiliști încă sunt prezenți pe drumurile din Constanța! Foarte mulți par să fi uitat ceea ce au învățat în timpul școlilor de șoferi. Și, din păcate, aceștia nu se pun în pericol doar pe ei, ci și pe ceilalți participanți la trafic. Conducătorul unui autoturism a tăiat linia dublă continuă, de pe bulevardul Mamaia, fiind la un pas de a produce un accident.

Tot mai multe accidente au loc pe acestă bucată de drum din cauza neațenției șoferilor și din pricina manevrelor periculoase pe care le efectuează fără să se gândească și la consecințe. Un astfel de eveniment a fost înregistrat la malul mării, în dimineața zilei de luni, 21 decembrie. Un pas a mai fost până a se înregistra încă o tragedie pe drumurile stațiunii.

A tăiat linia dublă continuă

Regulile rutiere par să fie facultative pentru unii șoferi, după cum reiese și din filmarea de mai jos. În videoclipul realizat se poate observa cum, în apropierea hotelului Dorna, șoferul unui autoturism întoarce pe linia dublă continuă, fără să se gândească la efectele producerii vreunui eveniment rutier major. Tot mai mulți șoferi se zgârcesc să mai parcurgă câțiva metri pentru a întoarce regulamentar la sensurile giratorii.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cite ori sa va spun?Nu sint teribilisti,sint doar prosti!prosti de bubuie,si cind merg asa,te orbesc,au cruciulite agatate de oglinda,au audi sau bmw care scot fum de mori,e ca si cum scrie pe ei:uite ca taran prost sint,minunati.va! taranoilor,in pomi cu voi!
2
1
si ala care a filmat avea 100plus.
1
1
Si ce ati vrea? Sa stea politistii noaptea pe strada? Veniti la Mangalia si nu o sa vedeti politisti nici ziua...mai ales ca unii de la circulatie au tarabe cu mici. Te supara, ii spui ca nu mai cumperi mici de la el si gata.
4
0
IAR NU E APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII
1
4
Aceste DIARII DE jurnalisti de fapt niste CIOKANTINE JEGOASE DALEASh KAKATUL LA LINS si PE PAINE CU LIMBA LA INTINS!!!
1
2
dubla continua si a umplut o de sange. Ce draq aveti ba frustratilor. Vreti sa faceti ceva concret? Face ti va politisti si luati masuri. Ce tot stati in tribuna si fluierati? Sau e greu in teren si e mai bine de pe margine? Nu cumva tot voi sunteti aia care injura politia? Papagalilor!
1
2
Cat a filmat atat ii ia si lui sa ejaculeze
4
2
In constanta, ca in jungla, nimeni nu respecta nimic toti sunt "jmecheri".
8
0
filmagiul este un dobitoc.
8
5

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620