REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
25.1° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Viktor Orban anunță piedici mari pentru Ucraina în procesul de aderare la UE

Viktor Orban anunță piedici mari pentru Ucraina în procesul de aderare la UE

Ana Maria LIPAN 7 octombrie 2023 | 00:00 852

Premierul maghair Viktor Orban a declarat vineri că aşteaptă răspunsuri la „întrebări foarte dificile” înainte ca Uniunea Europeană să poată începe negocieri de aderare cu Ucraina, o decizie pe care Kievul ar vrea să o aibă până la sfârşitul acestui an.

Viktor Orban anunta piedici mari pentru Ucraina in procesul de aderare la UE

Ţările UE urmează să decidă în decembrie dacă vor invita Ucraina să înceapă negocierile de aderare, după ce anul trecut i-a acordat statutul de ţară candidată. O eventuală decizie de începere a negocierilor ar necesita sprijinul unanim al celor 27 de membri actuali ai UE, iar diplomaţii au spus de mult timp că Ungaria este de aşteptat să se împotrivească. „Nu putem evita întrebarea - la toamnă, când vom avea negocieri la Bruxelles despre viitorul Ucrainei - dacă putem de fapt lua în considerare în mod serios aderarea unei ţări începând discuţiile de aderare cu o ţară aflată în război”, a declarat Viktor Orban vineri la postul naţional de radio, potrivit Reuters, preluată de digi24.ro.

„Nu ştim cât de mare este teritoriul acestei ţări, deoarece războiul este încă în desfăşurare, nu ştim cât de mare este populaţia sa, deoarece ei fug... a admite o ţară în UE fără a-i cunoaşte parametrii, acest lucru ar fi fără precedent. Deci cred că trebuie să răspundem la întrebări foarte lungi şi dificile până când să ajungem să decidem cu adevărat începerea propriu-zisă a negocierilor de aderare”, a mai spus Viktor Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti astia care au fost in Moscova sa-l intalneasca pe satanistul Putin, toti sunt slugile lui acum. Singura explicatie credibila, e ca Viktor Orban si toti slugoii astia precum GEORGE SIMION au putulica mica, iar prin metoda bine cunoscuta de rusi a SANTAJULUI cu filmarile compromitatoare din dormitor/baie/wc unde au fost cazati in Rusia, acesti slugoi putinisti fac in momentul de fata absolut tot ce dicteaza ambasadele Rusiei din tarile respective, cum e si in cazul de fata cu George Simion si SOSoaca, ambii lingand c****a ambasadei Rusiei din Bucuresti, de pe Kiseleff nr. 6, mimand"opozitia"si conflictul intre ei, dar absolut toti AURistii si SOSocii sunt in aceeasi camera de ecou anti-UE si NATO, adica o camera de ecou"ROEXIT"animata de fosti turnatori la securitatea ceausista precum Dan"CRISTIAN"Puric, Teodosie"M.a.c.h.e"Petrescu(PORCU MACEDON) si multi alti membri de partid ai AUR/SOS, fie in spatele partidului, fie"consilieri"ai slugoiului SIMION care primeste ordine si EXECUTA.
28
3
e pe drumul drept spre iesirea din europa si indreptarea spre pwla mea. Mwie cu kkt !!!
7
2
Marioneta lu piticul Putince ar putea sa faca. Joaca cum ii cere jupanu. Grupu piticilor frustrati.
8
2
Chiar dacă hunii ne-au facum mult rău cu hortiști au omorât sute de oameni copii femei însărcinate vor și autonomie și visează mister Orbán la harta Ungariei mari care in analele Turcești nu apărare ca țara dar acum hunul are dreptate ucrainienii sunt un mare pericol pentru Europa
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699