REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Vin Diesel și Paloma Jiménez, o dragoste de cursă lungă

Vin Diesel și Paloma Jiménez, o dragoste de cursă lungă

Replica API 23 noiembrie 2019 | 00:00 549

Vin Diesel și Paloma Jiménez

Durul din "Riddick" şi "Fast & Furious" e un cu totul alt om când ajunge acasă, în braţele iubitei, care-l aşteaptă împreună cu cei trei copii ai lor.

Invidiat pentru fizicul impresionant şi mega-producţiile în care joacă, starul filmelor de acţiune şi-a găsit naşul în viaţa privată, fiind cuminţit de un manechin cu 16 ani mai tânăr, pe nume Paloma Jiménez. O frumuseţe mexicană care a intrat în viaţa lui în 2007 şi care l-a făcut băiat de casă pe unul dintre cei mai nestatornici bad boys din showbiz. Căci, până la magica lor întâlnire, Vin Diesel fusese mare crai.

Pe numele său adevărat Mark Sinclair, musculosul din seria "Riddick" şi "Fast & Furious" a făcut să suspine multe frumuseţi, prin aşternutul lui trecând şi iepuraşi Playboy, dar şi multe actriţe şi modele, precum Carmen Electra (2000), Michelle Rodriguez (2001), Asia Argento (2001-2002), Maria Menounos (2006), ba chiar şi o româncă, celebrul model Alina Puşcău, care a decis să plece din România în 1996 pentru a trăi visul american.

Alina Puşcău

Iar relaţia dintre Vin şi Alina ar fi mers într-atât de departe încât starul ar fi intenţionat să-i şi ceară mâna.

„Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de nişte amici comuni şi am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. Era o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea“, povestea fotomodelul într-un interviu televizat. „El voia să aibă familie, copii, eu împlinisem între timp 23 de ani şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii“, a continuat Alina, care l-a descris pe Vin Diesel ca fiind un bărbat liniştit, complet diferit de cel din rolurile pe care le interpretează şi de la care a avut multe de învăţat. „Întotdeauna mi-a zis că dacă vrei într-adevăr să ajungi sus sau să fii pe drumul tău, trebuie să nu spui nimănui şi într-adevăr să munceşti foarte mult. Să laşi lumea să vadă ceea ce poţi tu să faci“, a mai spus ea. Şi, deşi s-au despărţit de ani buni, cei doi au rămas în relaţii amiabile, iar Alina a ajuns s-o cunoască şi Paloma, cu care, spune ea, se înţelege foarte bine.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510