REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Vinurile bio ale fostului pesedist Vasile Frâncu nu-i mai aduc profit

Vinurile bio ale fostului pesedist Vasile Frâncu nu-i mai aduc profit

Andreea CONDURACHE 10 septembrie 2023 | 00:00 4097

Producătorul de vinuri organice Vifrana, deținut de fostul pesedist Vasile Frâncu și soția sa, Eugenia,  a încheiat anul 2022 cu o pierdere netă în valoare de 558.000 de lei, în contextul decelelării activității de desfacere. Cu toate astea, anul 2022 a reprezentat anul cu cea mai bună producție de struguri și vin atât cantitativă (peste 500.000 l vin), cât și calitativă, fundamentând logistic potențialul de desfacere al anului 2023.

Vinurile bio ale fostului pesedist Vasile Francu nu-i mai aduc profitVasile Frâncu

Vifrana încheie exercițiul financiar 2022 cu o pierdere netă în valoare de 558 mii lei, în contextul decelerării activității de desfacere. Cu toate astea, reprezentanții privesc cu optimism perspectivele anului 2023, propunându-și o producție record, dar și intrarea pe piețele externe mari consumatoare de vinuri bio, precum țările scandinave, Germania și SUA. În 2022, compania a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 2.621.831 lei, în scădere cu 42%, reflectând decelerarea activității de comercializare, împresurată de provocările economice actuale, de tergiversarea desfacerii pe piața externă și de lipsa producției de struguri și vin din 2021, an agricol afectat de fenomene meteorologice extreme. La nivel agregat, volumul vândut pe întreg anul 2022 se situează cu 46,53% sub nivelul înregistrat în anul 2021, cumulând un total de 273.563 sticle vândute. Cât privește datoriile înregistrate în anul 2022, acestea au depășim suma de 1,6 milioane de lei, triplu față de anul 2021. În anul 2022, Vifrana înregistrează un număr total de sticle vândute de 273.563 sticle, în scădere cu 46,53% față de exercițiul financiar 2021.

Vinurile bio ale fostului pesedist Vasile Francu nu-i mai aduc profit

 Societatea Vifrana S.A. este organizată juridic sub forma de societate pe acțiuni administrată în sistem unitar de către un Consiliu de administrație format din 3 membri, dintre care un membru independent și un administrator ne-executiv, iar conducerea executivă este delegată către un Director general. Pe parcursul exercițiului financiar 2022, conducerea societății a fost asigurată de Consiliul de Administrație (CA) format din Octavian Vucmanovici - Președinte al Consiliului de administrație, Eusebiu Burcaș – membru independent și Luca Vucmanovici – membru neexecutiv. Asociați în cadrul societății îi regăsim pe Vasile și Eugenia Frâncu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aviz amatorilor care fac afaceri cu ei și mai ales cu Vasile Francu!!!Cand auziți de acest personaj care a țepuit multă lume și care este condamnat pentru evaziune fiscală FUGIȚI CAT VEDEȚI CU OCHII!!!
4
0
Nu știu cum de faceți reclama la condamnați si țepari de genul asta…Vasile Francu zis si Vili un țepar de 2 lei
4
0
mare. Scumpe si proaste
7
0
Știm cine îți trece pragu,cu cine stai pe prispa la discuți ….este înfipt bine funia ți-o opresc , este la mine când o vrei .
4
0
Pai bhai Vasile, daca vinul tau bio este asa bun, atunci cum se face ca n ai vanzare, chiar n ai convins pe nimeni ca vinul tau e cel mai bun din SW Europei? Chiar crezi ca suntem toti tampiti? Ți au scazut vanzarile probabil pt ca nu e asa cum te lauzi tu, ca a doua zi nu te mai doare capul, etc. Pai tu crezi ca noi de asta bem, sa nu ne mai doara capul...luam un antinevralgic forte pt asta...
9
1
Ce faceti scatofagilor ? V-a scapat continuarea unui mesaj anterior pe care l-ati cenzurat. Ce dovada mai ckara vreti ca scrieti in scop de santaj si manipulare ?
1
8
Continuare, In viitorul nu prea indepartat, sa dati socoteala. Tineti minte !. Funia se apropie , s-a apropiat deja, foarte mult, de par, ptr N**a si Gigi. Dar si ptr t*****u Nemth si sleahta lui de scatofagi.
1
8
Mai Vecinilor si Mai Jul, V-as fi recunoscător daca imi spuneti si mie cine v-a spus voua ca urmeaza sa mai fiu condamnat ? p********l N**a sau Gigi Stefan ?.Spre ciuda voastra cazierul meu este curat. Daca flasneta/ trompeta lui N**a si a lui Gigi , ziarul Replica vrea, le ofer spre publicare cazierul. Sa aveti voi insomnii Ba, turnatori mizerabili ce sunteti. Sa crapati dracului sa va ia, de ciuda.
1
6
dumnezeu nu bate cu parul cand esti si sifonar
6
0
Omu este un Condamnat , și mai vine o condamnare , pentr-u conducere sub influența alcolului. (BIO )
7
0
Popescule, sa stii ca Bio inseamna vinuri produsefara utilizare de pesticide in cultivarea strugurilor si fara folosirea de substante de tratament altele decat cele prevazute in Reg. UE 203/2012. Sa afli si tu Popescule ( nume de imprumut ptr ca esti platit sa denigrezi ) ca vinurilor Bio li se analizeaza nu mai putin de 748 reziduuri de pesticide. Te costa 250 Euro / proba . Laboratoare care sunt acreditate la nivel european sa faca astfel de analize se afla in Germania, Elvetia, Polonia si Bulgaria. In Romania , ANSVA , ANPC si ANFS nu sunt bune nici sa-i pui sa sufle in lumanari. Bea, macar asa de curiozitate Popescule, asa mai consistent, oricare vin bio produs de Vifrana si ai sa vezi ca nu iti va fi sete dimineata, nu te va durea capul sau alt discomfort. Cat priveste pe autoarea articolului si ziarul Replica ii provoc sa lanseze o astfel de dezbatere, pe care sa o extinda si scriind despre cum se comporta hypermarketurile in relatia cu produsele Bio.
8
10
Ce inseamna vinuri bio? De unde a scornit grasul asta toata aceasta minciuna? Si mai ales, ce tampiti il cred?
11
4
Cand vreodata a fost asta pesedist, amarato?
17
4
Nu exista bio...minte pe cine poți pe mine NET !
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510