REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
29.3° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Violențe la protestul ciobanilor din Piața Victoriei: o jandarmeriță a fost lovită în cap cu talanga! Video

Violențe la protestul ciobanilor din Piața Victoriei: o jandarmeriță a fost lovită în cap cu talanga! Video

Virgil STOIAN 3 septembrie 2024 | 10:42 850

Violențe la protestul ciobanilor din Piața Victoriei. Oamenii veniți să-și exprime nemulțumirea față de masacrarea animalelor atinse de pesta porcină s-au îmbrâncit cu forțele de ordine, iar o jandarmeriță a fost lovită în cap cu o talangă. Protestul are loc în condițiile în care o delegație a ciobanilor discută cu oficiali guvernamentali găsirea unei variante de compromis, prin care să se evite masacrarea a zeci de mii de animale.

Violente la protestul ciobanilor din Piata Victoriei: o jandarmerita a fost lovita in cap cu talanga! Video

Ciobanii adunați în fața Guvernului au încercat să smulgă gardurile de separare care delimitează zona din mijlocul Pieței Victoriei chiar în momentul în care o delegație a intrat la discuții.

În timpul incidentelor, o jandarmeriță a fost lovită în cap de un cioban, cu o talangă, și a fost condusă la un vehicul special pentru a i se acorda primele îngrijiri. Agresorul a reușit să fugă, pe moment, dar a fost identificat și condus la o dubă a poliției, potrivit Realitatea Plus.

Ciobanii au ieșit în stradă în mai multe orașe, din cauza măsurilor luate de autorități pentru combaterea pestei de ovine. Sute de fermieri din Timiș protestează pentru a împiedica inspectorii sanitari să sacrifice animalele bolnave și sunt revoltați pentru că printre oile ucise ar fi fost și unele sănătoase. Pesta este extrem de contagioasă. Dacă se va răspândi, spun experții, România ar putea ajunge în pragul unui dezastru economic și o criză alimentară. Deocamdată, autoritățile au interzis mișcarea animalelor între ferme pentru 30 de zile.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma intreb daca jadermeritei ii place sa mulga oile sau ciobanii?
2
0
Ai dreaku jandarmi tot in ala amarat da dar asa i place sa manance branza cu rosii
4
0
Cu pesta voastra inventata. Sa va calce ciobanii in picioare. Jos UE !
8
1
Pentru fraeri !
5
1
Da,dacă nu masacram toate bovinele,ovinelor,porcinele,caprinele și găini,rațe,gâște,etc,nu ar mai fi nevoie să importam permanent de la alții. Și asta nu convine planificatorilor de afară pentru că noi trebuie să cumpărăm,nu să producem.Asta i ideea,să fim transformați doar în piață de desfacere,nu în producători. Ciudat e că ne lovesc de mulți ani animalele si păsările tot tipul de epidemii.Sau nu-i ciudat?
10
1
Este și Jiji la protest?
2
5

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516