REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Violeta Alexandru - aviz negativ pentru portofoliul de la Muncă şi Protecţie Socială

Violeta Alexandru - aviz negativ pentru portofoliul de la Muncă şi Protecţie Socială

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 512

Violeta Alexandru

Ministrul desemnat pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ, miercuri, din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.

Membrii comisiilor au avizat negativ noul mandat cu 35 de voturi împotrivă şi 13 de voturi pentru.

Miercuri este ultima zi în care miniştrii propuşi pentru a face parte din Guvernul Orban II sunt audiaţi în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Potrivit Regulamentului şedinţelor comune ale Parlamentului, fiecare candidat pentru funcţia de ministru este audiat, în şedinţă comună, de comisiile permanente ale celor două Camere al căror obiect de activitate corespunde sferei de competenţă a viitorului ministru.

În urma audierii, comisiile vor întocmi un aviz comun consultativ, motivat.

Pe 24 februarie este programat, în plenul Parlamentului, votul de învestitură a noului Cabinet.

Guvernul Orban I a fost demis, în data de 5 februarie, printr-o moţiune de cenzură depusă de PSD, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari domna ministru! Sunteti demna, profesionista, bine intentionata. Sunteti VERTICALA, o liberala adevarata, o femeie foarte desteapta, serioasa. Bravo!
1
2
Desteapta poate ca este mata aia care te-a fatat pe tine un idiot. oricum multa muie si tie si lu mata si la toata familia ta de handicapati
2
2
Dar la ce va asteptati de la Olguta mahalagioaica?
3
6
Este o femeie foarte desteapta, hotarata, serioasa, bine intentionata sa aplice legea, sa schimbe in bine, in mult mai bine sistemul, abordarea, sa aduca profesionisti, da. Dar nu este lasata de olguta peremista muista, de solomon ceafa de bou si caracter de groh, de zamfir traseistul, antenistul, mai nou pesedistul, .....etc. Niste HIENE platite din banii nostri sa faca circ, mare circ, sa jigneasca o femeie, sa tipe ca la usa cortului. Despre ce vorbim!? Sa le fie RUSINE! Felicitari d-na ministru! Curaj si speranta!
4
7
Dupa ce ca este urata cu draci , musteste rautatea din ea impotriva romanilor ! A prestat numaipe la ONG-urile lui Soros si a avut nesimtirea sa spuna ca Poporul roman este lenes !
7
5

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436