REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Viorel Hrebenciuc, personajul-cheie din spatele lui Geoană

Viorel Hrebenciuc, personajul-cheie din spatele lui Geoană

Virgil STOIAN 24 iunie 2024 | 16:36 1653

Ies la iveală informații despre personajul controversat care trage din umbră sforile pentru campania lui Mircea Geoană! Este vorba despre Viorel Hrebenciuc, cel care a făcut pușcărie după ce a încercat să influențeze o decizie a CNA. Contactat de reporterii Realitatea PLUS, fostul deputat a râs și a negat informațiile. Secretarul General Adjunct al NATO a furat deja startul campaniei și este în plin turneu prin țară.

Viorel Hrebenciuc, personajul-cheie din spatele lui GeoanaViorel Hrebenciuc

Mircea Geoană dă semnale clare că vrea să candideze la prezidențiale. Sub impresia că își promovează cartea, și-a început deja turneul prin țară în care își face campanie și își caută susținători.

Mai puțin știut este însă că cel care trage toate sforile din umbră pentru campania șefului NATO este Viorel Hrebenciuc, un personaj extrem de controversat al politicii românești, condamnat la închisoare pentru abuz în serviciu.

Mai exact, susținerea lui Hrebenciuc ar veni prin intermediul liderului PSD Bacău, Dragoș Benea, propulsat în această funcție chiar de fostul deputat, care îl sprijină acum pe Geoană cu oameni și logistică în zona Moldovei, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, candidati buni. Mo, oameni buni ... LOL
2
0
Geoana Președinte! Singurul care poate ajunge la Cotroceni. Cel mai bun. Ceilalți sunt în vrie.
12
2
dezinformare PZD-ista !! , pentru prostii care pun botul !
8
2
unu se vor faramita voturile foarte mult ceea ce ii va mari mult sansele covrigarului sau cine va fi de la psd de a ajunge in doi problema e cu cine sanse de castig final spre zero lumea va vota ca de obicei antipsd
8
0
Iar asta , ma ? nu a murit ? vaai de noi !
10
3
fara partid are sanse mici spre deloc e o mare magarie ca nu s-a anuntat pana acum data alegerilor si psd nu si-a anuntat candidatul ce alegeri sunt astea ? calcule si aranjamente subterane nesfarsite pana in ultima clipa si evident se va fura la greu ca si la celelalte psd mult mai mult ca toti
13
1
a reaparut guzganul rozaliv? hehe
12
0
Îl atacăm pe Geoană ....să câștige covrigarul cu bac luat la 30 de ani....marele revoluționar din Buzău cu merite deosebite....
16
1
securistocomunistoizii au acaparat puterea in Romania si cred ca li se cuvine totul
16
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016