REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
23.4° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Viorel Ionescu rămâne primar la Hârșova!

Viorel Ionescu rămâne primar la Hârșova!

Virgil STOIAN 12 iunie 2024 | 10:33 857

La Hârșova s-a decis în sfârșit cine este primar, fiind vorba despre Viorel Ionescu. Astfel, s-au renumărat voturile pentru funcția de primar după ce Biroul de Circumscripție Județeană Constanța a admis marți contestația depusă de candidatul PSD Tudor Nădrag. După renumărare, Viorel Ionescu a câștigat mandatul de primar, cu o diferență de 30 de voturi.

Viorel Ionescu ramane primar la Harsova!Viorel Ionesc

Vă mulțumesc, dragi hârșoveni! Atât celor care m-au susținut, cât și celor care au avut alte opțiuni politice, dar au ieșit la vot.
Le mulțumesc și tuturor celor care au participat la procesul de votare și care au dat dovadă de o rezistență și o mobilizare extraordinare, după atâtea zeci de ore de nesomn și oboseală. Aveți toată aprecierea mea și respectul!
Ultimele zile au adus foarte multă agitație în frumosul nostru oraș. Nu vreau să mai deschid subiectul despre cum s-au derulat aceste alegeri, pentru că, în sinea noastră, fiecare dintre noi știm cât de corecți am fost, iar cei care nu au procedat corect și-au primit pedeapsa prin această înfrângere.
Chiar dacă s-a încercat împiedicarea noastră de a candida, prin cele 3 contestații depuse împotriva mea și a consilierilor PNL de către Partida Romilor Pro Europa, Calistru Alexandrina și  Bulancea Cornel, chiar dacă s-a încercat anularea alegerilor prin contestarea buletinelor de vot pentru o presupusă și nedovedită fraudă, totuși, buna-credință a triumfat și... iată-ne aici!
Vom continua lucrurile frumoase începute și vom dovedi tuturor că NOI IUBIM HÂRȘOVA și îi așteptăm pe toți să arate același lucru!
Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc echipei mele, care este cea mai bună și mai luptătoare și care nu și-a pierdut speranța în fața provocărilor adversarilor politici. Mulțumesc și familiei, prietenilor și tuturor celor care au fost alături de mine, care au trăit intens toate aceste momente! Cu respect, al dumneavoastră primar!
” a transmis Viorel Ionescu.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279