REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Viorica Dăncilă candidează pentru un loc în Parlamentul României!

Viorica Dăncilă candidează pentru un loc în Parlamentul României!

Virgil STOIAN 21 septembrie 2023 | 00:00 3071

Viorica Dăncilă, prima femeie premier din istoria României, a fost de-a lungul anilor, mai ales în perioada în care a ocupat funcția de prim ministru, contestată, apreciată, atacată, trădată inclusiv de colegii ei de partid. Revenită în politică alături de partidul Națiunea Oameni Împreună, Viorica Dăncilă a fost provocată de reporterii Replica să vorbească de măsurile fiscale dar și despre o eventuală candidatură a acesteia.

Viorica Dancila candideaza pentru un loc in Parlamentul Romaniei!
Viorica Dăncilă consideră că măsurile fiscale luate de guvern trebuiau să fie însoțite de un studiu de impact dar și că proasta guvernare din ultimii trei ani a dus la situația în care este România la momentul actual.

Aceste măsuri, poate unele bune, unele mai puțin bune, ar fi trebuit să fie însoțite de un studiu de impact. În acest moment noi nu știm care va fi rezultatul acestor măsuri, câți oameni vor fi afectați, ce se va întâmpla cu IMM-urile, care va fi suma pe care o va câștiga statul prin aceste măsuri. Legat de o idee în ansamblu și privitoare la IMM-uri, eu cred că este o lovitură pentru capitalul românesc pentru că vor fi afectate cele mai multe mici companii românești prin adăugarea acelui impozit, peste suma de 60.000 de euro, prin urmarea sancționăm și dacă o unitate economică are performanță. Pe de altă parte, eliminarea facilităților pentru domeniul construcțiilor și agriculturii, cred că va avea un impact negativ. Eu nu susțin că aceste facilități trebuie ținute pe termen lung, dar sunt ramuri cu potențial pentru România, eu cred că trebuiau susținute în continuare. Mărirea de taxe, mărirea de impozite, proasta guvernare 2020-2023 va avea ca efect sancționarea cetățenilor. Cetățenii vor trebui să plătească pentru faptul că nu a existat o prioritizare a banului public, faptul că nu au fost investite sume pentru economie, că nu au fost luați bani europeni. Se vorbește mult de PNNR, noi din PNNR nu am luat decât 0,37%, din cadrul financiar multianual 2021-2027 am luat doar 7%, deci puteam să luăm fonduri din altă parte, dar au preferat să vină cu această ordonanță, cu asumarea răspunderii pentru populație.” a declarat aceasta.

Viorica Dancila candideaza pentru un loc in Parlamentul Romaniei!
În privința unei eventuale candidaturi, Viorica Dăncilă a declarat că va candida pentru un loc în Parlamentul României:

Avem organizații în toată țara, partidul merge bine, sunt din ce în ce mai mulți oameni care ni s-au alăturat. Vom avea candidați și la alegerile europarlamentare și la locale și la prezidențiale și vă asigur că vom intra în Parlamentul României. Sunt oameni care vor veni și din alte partide politice, oameni care au lucrat pentru interesul național și nu pentru interesul propriu, dar este devreme să le dau numele, pentru că pe urmă ar fi presiune pe ei. Eu voi candida la Parlamentul României, deocamdată, apoi vedem în funcție de sondaje.”  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai degraba votez cu simion si sosoaca
0
2
Cu ce am greșit noi, oamenii de rand, sa fim reprezentați de nulități?
5
1
Offfffffff, tu ne mai trebuiesti Tuta naibii ! Nu ti a ajuns cat ai furat cat ai fost premier, cat a ciordit si barbatul tau de la Petrom, Javrele drakului !
5
2
intotdeauna in politica toti escrocii, analfabetii si oportunistii s-au ingramadit primii si multi au reusit; e ca la loz in plic daca nu joci poti fi sigur ca nu vei castiga dar daca joci ai sanse mai mici sau mai mari functie de regulile jocului, conditiile de joc, etc; din pacate oamenii de valoare se orienteaza spre cariera si renunta sa se implice in politica unde trebuie sa ai si “stomac” de otel, multa nesimtire, etc ceea ce multi nu au
10
2
Fereasca Dumnezeu ,he he
10
4
la ce menajerie este acolo, chiar i se simtea lipsa!
15
2
Ignorant cunt
8
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016